Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
  Belediye Başkanımız Sayın Şahin ÇOLAK'ın "Mevlid Kandili" Mesajı
Belediye Başkanımız Sayın Şahin ÇOLAK'ın

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.)’in doğduğu gece olan Mevlid Kandili' nizi kutlar; iki cihan güneşi Peygamber Efendimizin şefaatine nail olma temennisiyle, kandilin Ağlı' lı vatandaşlarımızın, milletimizin ve tüm Türk İslam Aleminin birlik ve beraberliğinin oluşmasına, ayrıca bütün dünyada barış ve huzurunun daim kılmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, selam ve saygılar sunarım.

II. Etap Toki Konutlarının yapımı için başvuru yapıldı

13 Kasım 2017 Pazartesi günü II. Etap Toki Konutlarının yapımı için başvuru yapıldı.
     Belli bir süreç yaşandıktan, istenen şartları yerine getirdikten sonra Toki konutlarının yapılması için var gücümüzle çalışacağız ilçemiz ve halkımız için hayırlı olsun.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün vefatının 79. yıldönümü

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün vefatının 79. yıldönümü programına, 09.00 'da Belediyemiz önündeki Atatürk Anıtı' na çelenk koyma töreni ve saygı duruşu ile başladı. Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığımızın Çelenk sunumunun ardından saat 09.05’te Ulu Önderin manevi huzurunda sirenlerle birlikte İki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile Bayrağımız yarıya indirildi.

Daha sonra Kazım Erdem ÇPAL’ nde devam eden program kapsamında öğretmen ve öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine uygun konuşmalar yapıldı, öğrenciler tarafından şiirler okundu, sunumlar yapıldı.
Ölümünün 79. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı ve minnetle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin 94. Yıl Dönümü

Cumhuriyetimizin 94. Yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah arkadaşları olmak üzere, vatan ve millet için hayatlarını feda eden aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah' tan rahmet dilerken, Devletimizin, Cumhuriyetimizin, Demokrasimizin ve Özgürlüğümüzün teminatı olan Büyük Türk Milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

Bir Belediye Çalışanımızı daha emekliye ayırdık

Uzun bir süre Belediyemiz temizlik işlerinde çalışan M.Kemal DEMİR' i bu ay emekliye ayırdık.
     Belediyemiz çalışanları ile birlikte yapılan yemekli toplantıda emekliye ayrılan M.Kemal DEMİR' e çalışma süreci içerisinde yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür belgesi ile taltif ettik.

Belediye meclis üyemiz Cevdet PEKTAŞ' da hediyelerini takdim ederek, Sağlık mutluluklar ve huzur dolu bir emeklilik hayatı dilek ve temennisinde bulunduk.

İşyeri Satış İhalesi

Belediyemize ait yeni düğün salonu altındaki 7 ve 8 bağımsız bölüm numaralı işyerleri 2886 sayılı kanun kapsamında ihale ile 13.10.2017 Cuma günü Saat: 14:30' da satışa çıkarılacaktır. İhaleye ilişkin ilan metni için aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Belediye Başkanımız Sayın Şahin ÇOLAK' ın "İlköğretim Haftası" Mesajı
Belediye Başkanımız Sayın Şahin ÇOLAK' ın

Yeni eğitim ve öğretim yılının eğitim camiası başta olmak üzere, İlçemize ve tüm ülkemize hayırlı olması diliyorum. Çevresine ve insanlığa faydalı bireyler olarak hizmet etmenin yolu eğitim ile mümkündür. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır. Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, millet ve ülke sevgisini, bağımsızlık onurunu öğreten tek yer okuldur. Eğitimin hayatımız boyunca ne kadar önemli bir süreç olduğunu unutmamalıyız. Bu süreçte kendilerini mesleklerine adamış, büyük fedakârlıklarla ülkemizin her köşesinde görev yapan öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin 2017-2018 eğitim öğretim yılını kutluyor, başarılar diliyorum.

Şahin ÇOLAK

Ağlı Belediye Başkanı

Belediye Başkanımız Sayın Şahin ÇOLAK' ın "Kurban Bayramı" Mesajı
Belediye Başkanımız Sayın Şahin ÇOLAK' ın
     Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, size, ailenize ve Türk İslâm alemine hayırlar getirmesi temennisi ile selam ve saygılar sunarım. Şahin ÇOLAK Ağlı Belediye Başkanı

30 Ağustos Zafer Bayramı İlçemizde Törenle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Yurdumuzun her yerinde olduğu gibi ilçemizde de kutlandı.

Saat: 10:00'da Belediye Meydanında Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayan program, Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN' ın mesajının okunması, öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından, İlçemiz Kaymakamı Abdulkadir ÇELİK 'in makamında tebrikleri kabulü ile devam etti. Törenlere İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve temsilcileri, şehit ve gazi aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Piknik Alanı Çalışmalarına Başlandı.

Ağlı' daki halkımızın, misafirlerimizin ve gurbetten gelen değerli hemşerilerimizin yaz aylarında oksijeni bol temiz bir hava içerisinde doğal klimalı, içerisinde çocuk oyun gruplarının ve kondisyon aletlerinin buluduğu güzel bir piknik alanı yaparak halkımızın hizmetine sunmak için kolları sıvadık.