Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
  Kilitli Parke Taşı Döşeme Çalışmaları

Belediyemizin 2016 Yılı Projelerinden olan İlçemiz Yeni Cami, Hükümet Konağı ve Toki istikametindeki Kale Caddesinin Yaklaşık 8000m2 lik yolun yaya kaldırımları ile birlikte kilitli parke taşı ile döşenmesi çalışmalarına başlanıldı.

İlçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çoşkuyla Kutlandı

İlçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  coşkuyla kutlandı.

İlçemiz Belediye Meydanında bulunan Atatürk Anıtına Saat: 10:00'da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çelenginin sunulması ile başlayan program, Nedime Kaya İlk ve Ortaokulu Bahçesinde yapılan program ile devam etti. Programa İlçe Kaymakamımız  Adnan ŞEN, Garnizon Komutanımız Yalçın PEHLİVAN, Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK, siyasi parti temsilcilerimiz, ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşların amir ve memurları ile ilçe halkımız katıldı.

İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından, İlçe Kaymakamımız Sayın Adnan ŞEN, Garnizon Komutanımız Yalçın PEHLİVAN ile Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK Öğrencilerin ve Halkın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutladı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Hakan ÖZDOĞAN'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, öğrenciler tarafından 23 Nisan konulu şiirler okundu. İlçemiz Nedime Kaya İlk ve Ortaokulu ile Anasınıfı öğrencilerinin yapmış oldukları gösterileri halkımız büyük bir ilgi ile izledi. Halat çekme yarışması ve  öğrenciler tarafından Türk bayrağı ile yapılan gösteriler halktan büyük beğeni topladı.

23 Nisan Konulu Resim, Şiir ve Kompozisyon dalında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerden, Resim dalında birici olan, 4-A sınıfı öğrencisi Sinem YÜRÜK, şiir dalında birinci olan, 8-A sınıfı öğrencisi Nurgül ÖZDEMİR ve kompozisyon dalında birinci olan Ağlı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 11-A sınıfı öğrencisi Hikmet DAVARCI ödüllerini ilçe Kaymakamımız  Adnan ŞEN verdi.

Resim dalında ikinci olan 3-A sınıfı öğrencisi Sibel YÜRÜK, şiir dalında ikinci olan 5-A sınıfı öğrencisi Rümeysa Fatma DUR ve kompozisyon dalında ikinci olan Kazım Erdem Çok Programlı Anadolu Lisesi 9-A sınıfı öğrencisi İlknur SEVER ödüllerini İlçe Garnizon Komutanımız Yalçın PEHLİVAN verdi.

Resim dalında üçüncü olan 3-A sınıfı öğrencisi Güler Naz YÜRÜK, Şiir dalında üçüncü olan 5-A sınıfı öğrencisi Ebru DEKİN ile kompozisyon dalında üçüncü olan Ağlı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 11-A sınıfı öğrencisi Esra KÖK'e ise ödüllerini Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK verdi.

Üç ayak yarışmasında dereceye giren 8-A sınıfı öğrencileri Gülsüm KUL ve Nurgül ÖZDEMİR ile, halat çekme yarışmasını kazanan 8-A sınıfı öğrencileri ödüllerini İlçe Emniyet Amiri Vekili Komiser Yaşar TAPAN'dan aldı.

Mahallelerimize Yolcu Bekleme Durakları

Mahallerimizin İhtiyaç duyulan yerlerine koyulacak olan yolcu bekleme durakları yapım aşamasında..

Mehmet Yapıcı Caddesine Çocuk Oyun Parkı Yapımına Başlandı

Mehmet Yapıcı Caddesine  yaklaşık 750m2 lik ayrılan alana Çocuk Oyun Parkı ve Spor Kondisyon Aletlerinden oluşan bir park yapımı çalışmalarına başlanıldı.

İlçe Merkez Mezarlığı Çalışmaları Tamamlandı

Belediyemiz 2016 Yılı Projelerinden olan ilçe merkez mezarlığı etrafının duvarla çevrilmesi, Belediyemiz öncülüğünde hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla ve işkur ekibimizin çalışmalarıyla tamamlandı. Öncelikle mezarlık içerisi ve çevresi temizlenerek, etrafı duvar ve üstü tel örgüyle çevrilen mezarlık güzel bi görünüm kazandı. İlçemize hayırlı olsun.

Başkanımıza Sayın Murat BAŞESGİOĞLU Ziyareti

Eski İç İşleri Bakanımız Sayın Murat BAŞESGİOĞLU, kardeşi Erdal BAŞESGİOĞLU ve siyasetçi iş adamı Hayati HAMZAOĞLU başkanımızı ziyaret ettiler. Ziyarette ilçemiz hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAk' ın "Kutlu Doğum Haftası" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAk' ın

Sevgili Peygamberimizi anmak, anlamak ve daha iyi anlatmak için fırsat olan Kutlu Doğum Haftası’nı kutluyor, tüm milletimizin Peygamberimizin sahip olduğu ahlak etrafında birleşerek, hoşgörü, sevgi, saygı ve barışın hakim olduğu bir dünyada huzurla yaşamlarını sürdürmelerini diliyorum. Kutlu Doğum Haftası'nın Tüm Türk-İslam alemine hayırlar getirmesi temennisiyle vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Şahin ÇOLAK

Ağlı Belediye Başkanı

Ercan ve Deniz Çiftinin Düğün Merasimi

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK, Eski Belediye Başkanlarımızdan Merhum Sami MANGALOĞLU' nun oğlu Ercan ve Seydiler eşrafından Yaşar UYKUN' un kızı Deniz' in düğün merasimlerine katıldı. Uykun ve Mangaloğlu ailelerine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak genç çiftlere mutluluklar diledi.

Geleneksel Futbol Turnuvası

Ağlı Dernekler Federasyonunca İstanbul Kağıthane Sadabat sahasında düzenlenen futbol turnuvamız 10 Nisan Pazar günü Saat 18:00' de Belediye Başkanımız, Federasyonumuz ve Hemşerilerimizin katılımıyla başlatıldı.

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK, Değerli hemşerimiz Nihat YILMAZ' ın rahmetli oğlu görev şehidi Bahadır YILMAZ anısına düzenlenen bu turnuvanın karşılıklı sevgi ve saygı, temelinde kaynaşma ve dayanışma, kardeşlik duygular ile centilmence yapılması temennisinde bulundu. Ve tüm takımlara başarılar diledi.

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAk' ın "Regaip Kandili" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAk' ın

Recep, Şaban ve Ramazan aylarına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Tüm hemşerilerimin, Regaip Kandili' ini kutluyor,  birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, tüm İslam aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.