Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
  Kırlardere Su Hattı Yenileme Çalışmaları

Kırlardere Mahallemizde 1960 lı yıllarda yapılan su deposu ve demir borulu su hattı, geçen süre içerisinde eskidiğinden dolayı mahallemize su temininde güçlükler çekilmekteydi. Yaklaşık 1.5 km civarındaki su hattı yeniden kazılarak ve plastik kangal boru döşenerek, Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın bizzat yerinde yürüttüğü çalışma belediye personelimiz tarafından gerçekleştirilmektedir. Su deposu etrafında bulunan başkaca su kaynakları da su deposuna ilave edilerek mahallemizin su sıkıntısının giderilmesi planlanmaktadır.

İlçemizde Acı Kayıp

İlçemizde ölen Makbule ÜNAL 'ın cenazesine katılmak üzere yola çıkan ailesi Kastamonu-Karabük yolunun Araç İlçesi Karacalar köyü mevkisinde, Ayhan ÜNAL' ın kullandığı 34 DGT 79 plakalı otomobille, saat 21:30 sıralarında karşıdan gelen Muzaffer KAYIŞOĞLU'nun kullandığı 37 DR 681 plakalı kamyon ile çarpıştı.
     Kamyonun altında sürüklenerek toprak bankete sıkışan ve hurdaya dönen otomobilde sürücü Ayhan(54), eşi Kezban(41), yengesi Nurcan(38), onun çocukları Ali(18) ve Arzu Ünal(14) olay yerinde hayatını kaybetti.
     İlçemiz Ağlı'ya getirilen cenazelerin defin işlemlerinin ardından öğle namazına mütakip Ağlı Mekrez Cami önünde kılınan cenaze namazlarının ardından Makbule ÜNAL, Nurcan ÜNAL ve çocukları Ali ve Arzu ÜNAL, Ağlı Kırlardere Mahallesi Ayanoğlu küme evlerindeki aile kabristanlığında defnedildi. Ayhan ve eşi Kezban ÜNAL'ın cenazeleri ise defnedilmek üzere İstanbul'a gönderildi.
     Hayatını kaybedenlere Allah'tan Rahmet Ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz..

Taşınmaz Satışı

Belediyemiz mülkiyetindeki 3 adet arsanın , 10.07.2015 tarihinde saat 14:30 da Belediye Encümeni huzurunda yapılacak  ihale ile satışı  yapılacaktır.Taşınmazların  Satışına  dair ilan metni ve her arsa için hazırlanmış olan ihale şartnamelerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın "Ramazan Ayı" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın

"Sevginin, kardeşliğin, paylaşmanın ve barışın adı olan Ramazan ayında ülkemizde huzurun ve kardeşliğin daha da güçlenmesini diler, içinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan ayının tüm İslam âlemine, ülkemize ve ilçemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan diliyor, tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum."

Toki Konutları Sahiplerini Buldu

İlçemizde yapılmakta olan 86 konutluk Toki Projesinde konut belirleme kurası 15 Haziran 2015 tarihinde Belediye Konferens salonunda Küre noteri huzunda Toki yöneticileri tarafından saat 11:00' de gerçekleşti. Kura çekimi öncesi Eski Belediye Başkanı Muharrem DİNÇ, Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK ve Ağlı Kaymakamımız Adnan ŞEN konuşmalarda bulunarak ilk kura çekimini bizzat kendileri yaptı. Kura sonucunda Yerleri belli olan 69 Vatandaşımıza hayırlı olsun diyoruz.

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın "Berat Kandili" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın

Bu mübarek gecelerin vesilesiyle toplumsal sorumluluğumuzun farkına vararak dayanışma ve yardımlaşma içinde birbirimizi sevelim. Kini ve nefreti sevgiye, bencilliği fedakarlığa dönüştürerek bütün güzellikleri birlikte paylaşalım. Berat Kandili' nin tüm dünyaya birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyor, Türk - İslam aleminin ve tüm hemşerilerimizin mübarek gecesini kutluyorum.

Araç Filomuza 1 Adet Kamyon Daha Eklendi

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK ve MHP Kastamonu Millet Vekili Adayı Hayati HAMZAOĞLU' nun girişimiyle İstanbul' da faaliyet gösteren Bey Nakliyat Tic. Ltd. Şti. tarafından Belediyemize 1996 Model Desoto Marka damperli kamyon hibe edilmiştir.

Başkanımıza Ziyaret

İstanbul Genç Kasiad Başkanı Gökhan KIZILKUM ile Yönetim Kurulu Üyesi Ömer KEMALOĞLU ile birlikte Belediye Başkanımızı ziyaret ederek ilçe sorunları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduktan sonra Nedime Kaya İlköğretim okuluna 3 adet bilgisayar 1 adet All in One Yazıcı 1 koli kitap yardımda bulundular.

Belediyemizin Kendi Kurduğu Atölye

Belediyemizin kendi kurduğu atölyede park bahçe ve banketlerini kendisi yapmaktadır.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Seyit AYDIN' a Ziyaret

Yeni görevine tekrar seçilen Kastamonu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Seyit AYDIN' a hayırlı olsun dilekleri için, Ağlı Belediye Başkanı Şahin ÇOLAK, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Sait YULU ve Öncay ERSOY, AKP İlçe Başkanı Bülent ERGİN, MHP İlçe Başkanı Harun ŞAHİN, İstanbul Kadayıfçılar Yufkacılar Odası ve Adalar-Tunuslar-Müsellimler Köyleri Başkanı Ayhan ÜNAL ve Yardımcısı Nihat YILMAZ, Kabacı ve Selmanlı Köyleri Dernek Başkanı Murat Saraç, Akçakese Köyü Dernek Başkanı Zeki ÇEVİK makamında ziyarette bulundular. Ziyarette İlçemize Meslek Yüksek Okulu açılması konusunda çalışmalarını sürdürdüler. Daha sonra Kastamonu Valimiz Şehmuz GÜNAYDIN' ı ziyaret ederek İlçemizdeki YİBO' nun devir çalışmaları için girişimde bulundular.