Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
  Belediyemizin Kendi Kurduğu Atölye

Belediyemizin kendi kurduğu atölyede park bahçe ve banketlerini kendisi yapmaktadır.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Seyit AYDIN' a Ziyaret

Yeni görevine tekrar seçilen Kastamonu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Seyit AYDIN' a hayırlı olsun dilekleri için, Ağlı Belediye Başkanı Şahin ÇOLAK, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Sait YULU ve Öncay ERSOY, AKP İlçe Başkanı Bülent ERGİN, MHP İlçe Başkanı Harun ŞAHİN, İstanbul Kadayıfçılar Yufkacılar Odası ve Adalar-Tunuslar-Müsellimler Köyleri Başkanı Ayhan ÜNAL ve Yardımcısı Nihat YILMAZ, Kabacı ve Selmanlı Köyleri Dernek Başkanı Murat Saraç, Akçakese Köyü Dernek Başkanı Zeki ÇEVİK makamında ziyarette bulundular. Ziyarette İlçemize Meslek Yüksek Okulu açılması konusunda çalışmalarını sürdürdüler. Daha sonra Kastamonu Valimiz Şehmuz GÜNAYDIN' ı ziyaret ederek İlçemizdeki YİBO' nun devir çalışmaları için girişimde bulundular.

Belediye Atatürk Büstü Alanına Işıklandırma Çalışması

Belediye Atatürk Büstü alanına yapılan ışıklandırma çalışmaları tamamlandı. Işıklandırma ile Belediye önü güzel bir görünüm kazandı.

İşkurdan 5 Kişi Daha Belediyemizde İş Başı Yaptı

Toplum Yararına Çalışma Projesi (T.Y.Ç.P) Kapsamında İlçemizden 5 Kişi daha Belediyemizde İşe Başladı.

Yolcu Bekleme Duraklarımız Hazır

İlçe Merkezimize durakları ihtiyaç duyulan yerlere koyarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İlçemize Hayırlı uğurlu olsun.

Meydan Çeşmesi Yenilendi

Eskiyen meydan çeşmemizin bir hayırsever yardımıyla belediyemiz öncülüğünde yenilenmiştir.

Yol Bakım ve Onarım Çalışmaları

Kış mevsiminde yaşanan yoğun yağışlar nedeni ile bozulan mahalle yollarımız Belediye ekiplerimizce şarampol temizleme ve yol bakım ve onarım çalışmalarına başlandı.

Kilitli Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Tamamlandı.

İlçe Merkezi meydan ve sokaklarında yapılan yaklaşık 7500 m2 lik alanı kaplayan kilitli parke döşeme ve çevre düzenleme çalışmaları, Belediyemizin hızlı ve itinalı bir şekilde çalışmasıyla tamamlandı. İlçe merkezine daha düzenli,  daha temiz bir görünüm kazandıran Kilitli parke taşı, yapılırken ilçe halkımızın göstermiş olduğu sabırlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ağlı İlçe Merkezine Kilitli Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Başladı

Ağlı Belediyesi tarafından İlçe Merkezi meydan ve sokaklarında çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. İlçe merkezine daha düzenli,  daha temiz bir görünüm kazandıran Kilitli parke taşı döşeme çalışmaları Belediyemizin  itinalı çalışmalarıyla  hızlı bir şekilde ilerliyor. Yaklaşık 7.500  m2 lik bir alanı kapsayacak olan parke taşı döşeme çalışmalarını yakından izleyen Belediye Başkanı Şahin ÇOLAK "Gayemiz,  İlçemiz halkına en güzel hizmeti verebilmek, vatandaşımızı çamurdan ve tozdan kurtararak İlçemizi daha yaşanabilir hale getirebilmektir. Çalışmalar esnasında İlçe halkımızdan sabır göstermesini diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

İtfaiyeci Eğitimi

Belediyemiz personeline Kastamonu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde görevli itfaiye eri Mustafa Serhat SERDAROĞLU tarafından yangına müdahale ve can güvenliği konusunda eğitim verdi.

Belediyemiz konferans salonunda başlayan teorik eğitimin ardından belediye önünde devam eden eğitimde personelimizin yangına müdahale esnasında karşılaşabilecekleri engelleri, arama kurtarma faaliyetleri, personelin can güvenliği konuları uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

Öğretici Mustafa Serhat SERDAROĞLU' na teşekkür eder personelimize başarılar dileriz.