Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
  Araç Satışı

Belediyemize ait 37 RA 018 Plakalı araç 27.03.2015 tarihinde saat 14:30 da Belediye Encümeni huzurunda satışa çıkarılacaktır. İhaleye ilişkin şartnameye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

M.H.P Genel Başkan Yardımcısı Sn. Zuhal TOPÇU' nun Belediyemize Ziyareti

M.H.P Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sn Zuhal TOPÇU, MYK üyesi Sn Sami UZUN ve Milletvekilimiz Sn Emin ÇINAR beraberinde kalabalık bir heyetle belediyemizi ziyaret ettiler. Belediye Başkanımız Sn Şahin ÇOLAK ilçemizin sorunlarıyla ilgili bir sunum yaptı. Günün anısına hediyeler taktim edilerek yemek ikram edildi. Daha sonra Küre İlçesine ziyarete gidildi.

Araç filomuza bir adet kamyon eklendi

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın girişimleri ile Küre Etibakır A.Ş den 2007 model Pro624 Bmc Professional Marka Damperli Kamyon belediyemize hibe olarak kazandırıldı.

Başkanımız, " Küre Etibakır A.Ş Genel Müdürlüğüne teşekkür ederek kazasız, belasız kullanılması dileğiyle Ağlımıza, Halkımıza ve Belediyemize hayırlı olsun " dedi.

Kanser Taraması Konferansı

Toplum sağlığı Doktorların ve hemşirelerin düzenlemiş olduğu kanser taraması ilgili bilgilendirme toplantısı belediyemiz konferans salonunda yapıldı. 15.01.2015 Perşembe ve 16.01.2015 Cuma günü Bayan ve baylara ayrı ayrı düzenlenen toplantı iki gün sürdü.

Banka / Kredi Kartı ile Tahsilat Kolaylığı

Belediyemiz mükellefleri borçlarıyla ilgili olarak nakit ödeme yanında Banka/Kredi Kartı İle de ödeme yapabileceklerdir. Uygulama 13.01.2015 salı günü itibariyle başlamıştır.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN ' nın Ziyareti

Ağlı ilçesi yöneticilerinin 26 Aralık 2014 tarihinde Ağlı Kaymakamı Adnan ŞEN, Ağlı Belediye Başkanı Şahin ÇOLAK, İl Genel Meclis üyeleri Mehmet Sait YULU ve Öncay ERSOY Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN' ı makamında ziyaret etmiş, Ağlı’da meslek yüksekokulu açılması hususunda görüşülmüş ve fiziki alt yapının yerinde görülmesi için Rektör ve senato üyeleri Ağlı’ya davet edilmişti. Bu çerçevede Kastamonu Üniversitesi’nin Ocak ayı senato toplantısı 09.01.2015 tarihinde Ağlı’ da yapıldı. Senato üyeleri ve Ağlı heyeti, meslek yüksekokulu için düşünülen eski yatılı ilköğretim bölge okulu (YİBO) binalarında incelemelerde bulundu. İncelemelerde bina ve Ağlı’daki öğrencilere verilecek sosyal imkanlar hakkında bilgiler verildi. Rektör Prof. Dr. Seyit Aydın, Ağlı Kaymakamı Adnan Şen’e ve Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak’a ziyarette bulundu. Ziyarette karşılıklı hediyeler takdim edildi.
Ağlı yöneticilerinin yemek ikramından sonra belediye meclis toplantı salonunda Kastamonu Üniversitesi Ocak ayı senato toplantısı yapıldı.

Yoğun Kar Yağışı

Belediyemizin yoğun karla mücadelesi devam ediyor

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın “Yeni Yıl” Mesajı

"Yeni yılın Ülkemize Türk-İslam âlemine  ve  Ağlı halkımıza; sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini,  birlik ve beraberlik anlayışımızın pekişmesine vesile olmasını diliyor, tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyor selam ve saygılarımı sunuyorum"

Yeni Makam Aracımızı Teslim Aldık

Belediyemiz araç parkına yeni 2014 Model Sıfır bir makam aracı eklendi.

Devlet Malzeme Ofisinden (DMO) yaklaşık 57 bin TL ye alınan Toyota Corolla marka araç  gerekli işlemlerin yapılmasının ardından belediyemize teslim edildi.

İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK'ın "Öğretmenler Günü" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK'ın

Eğitim bir toplumun temelini oluşturan, devamlılığını sağlayan, gelişmesinde rol alan en önemli faktördür. Geçmişte olsun, günümüzde olsun, toplumlar eğitim sayesinde başarıya ulaşmış, bu sayede belirli medeniyet seviyesinde yol almışlardır.

Ülkelerin gelişmesi, çağı yakalayabilmesi eğitimli gençler sayesinde mümkündür. Çocuklarımızın ve gençlerimizin milli ve manevi değerlere sahip, kendine güvenen, özgür düşünen bireyler olarak yetişmelerinde en büyük rol öğretmenlerindir. Hayatımız boyunca izleyeceğimiz yolun ilk temel taşları ailelerimizin ardından öğretmenlerimiz tarafından döşenir.  Küçük yaşta bizlere temelini verdikleri eğitimle kendimizi geliştirir, bilgi, birikim, kültür sahibi oluruz. Bu sebeple onların verdiği eğitim hayatımızın belli bir noktasıyla sınırlı değildir. Çocuklarımızı, yani geleceğimizi emanet ettiğimiz, her şartta ve her koşulda insan yetiştirmeyi amaç edinen, hiçbir zorluktan kaçınmayan, gerekirse bu yolda canını ortaya koyan, bilimin ve aydınlık düşüncenin mimarları değerli öğretmenlerimizdir.

Son derece saygın ve önemli bir mesleği yerine getiren,  başta Başöğretmen ATATÜRK olmak üzere, en zor şartlarda bile ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan tüm öğretmenlerimizin bu mutlu ve anlamlı günlerini kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Şahin ÇOLAK