Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
  Park Düzenleme Çalışmaları

İlçemiz belediye önünde başlayan park düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Yolcu Bekleme Durakları

İlçe merkezimize yeni yolcu bekleme durakları konulmaya başlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları

30 Ağustos Zafer Bayramı Yurdumuzun her yerinde olduğu gibi ilçemizde de kutlandı.

Belediye Meydanındaki  Atatürk Anıtı'na Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı'nın çelenklerin konulmasıyla başlayan tören saygı duruşu ve istiklal marşıyla devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Uz.J.2Kd.Çvş Mustafa Karasakal yaptı. Karasakal, "Bugün burada şanlı tarihimizin en önemli sayfalarından birini meydana getiren 30 Ağustos Zafer Bayramının 92’nci yıl dönümünü kutlamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bu büyük zafer öncesi Mondros Mütarekesi ve Sevr anlaşması ile Türk yurdunun son parçası olan Anadolu torakları düşmanlarımız tarafından aralarında paylaşılmış, Türk milletine İç Anadolu Bölgesinde küçük bir toprak parçası bırakılmış idi. Türk milleti bu anlaşmalar ile tarih sayfalarından silinmek istenmişti. Yalnız düşmanlarımız şu gerçeği unutmuşlardı, Türk milleti hiçbir zaman, hiçbir dönem esaret altında yaşamamış ve yaşamayacaktır. Bu zafer büyük Türk ulusuyla onun göz bebeği kahraman silahlı kuvvetlerimizin bir yumruk olarak tüm dünyaya Türk’ün tutsak edilemeyeceğini bir kez daha haykırdığı gündür.” dedi.

Kazım Erdem Lisesi öğrencileri tarafından şiirlerin okunmasının ardından Belediye Meydanındaki tören sona erdi. Daha sonra İlçe Kaymakamı Adnan Şen tarafından Tebriklerin Kabulü için Hükümet Konağına geçildi. Törene Ağlı Kaymakamı Adnan Şen, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Yalçın Pehlivan, Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak, Ağlı ’da görev yapan komutanlar, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Suyumuza Sahip Çıkalım

İlçemize içme suyu ihtiyacını temin eden su kaynaklarındaki su debilerinin azalması nedeniyle sularda azalma olduğundan, su abonelerimizin zorunlu su ihtiyaçları dışındaki bahçe sulama, halı ve araba yıkama gibi su harcamalarının yapılmamasını halkımıza ilanen duyurulur.

Kastamonu 4. Ahşap Fuarı Açılışı

Kastamonu 4. Ahşap Fuarının açılışına teşrif eden Milli Futbolcu Tanju ÇOLAK ile Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK buluşarak misafirlerin amcaoğulları esprisiyle kucaklayıp bir süre sohbet ettiler.

Ağlı Belediye Başkanlığının Tebrik Mesajı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU ' nun  Devletimize, Vatanımıza  ve Milletimize hayırlı olmasını dileriz.

Öğretmenlerimize Plaket

İlçemizde yaşayan Köy Enstitüleri mezunu emekli öğretmenlerimiz, Örencik Mahallesinden Hasan KOCAER' e, Kırlardere Mahallesinden Baki ÖZEL' e , Ketenciler Mahallesinden Nazım YURTLU' ya kendiside öğretmen emeklisi olan  Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK tarafından plaket taktim edilerek onurlandırıldı. Öğretmenlerimiz Başkanlık makamında ağırlanarak kendilerine sağlık mutluluk ve uzun ömürler dilendi.

Başkanımızın Babannesi Vefat Etti

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın babannesi ,Eski Belediye Başkanı Kemalettin ÇOLAK , Muzaffer ÇOLAK ve merhum Fehmi ÇOLAK' ın anneleri Şerife ÇOLAK 19 Ağustos Salı günü akşamı vefat etti.
     Şerife Çolak' ın cenazesi Merkez Camiinde 20.08.2014 Çarşamba günü öğle namazına mütakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanında  defnedildi.
     Belediye personelleri olarak Merhumeye Allahtan rahmet akraba ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Geleneksel Ağlı Panayırına Bekliyoruz

Her sene Geleneksel olarak düzenlenen Ağlı Panayırı 3 Eylül 2014 Çarşamba günü başlıyor..  68. Düzenlenen Geleneksel Kastamonu Ağlı Panayırına İlimiz ve il dışından tüm konuklarımızı bekliyoruz...

Konut Satış İhalesi Yenilendi

Mülkiyeti belediyemize ait, Merkez Mahallesi Hastane Cadddesindeki  lojmanda bulunan 4 adet meskenin, 3 si satılmış olup geri kalan 1 meskenin ayrı ayrı olarak 30.10.2014 tarihinde satış ihaleleri yapılacaktır. Satış ihalesine ait şartnameye alttaki linkten ulaşabilirsiniz.

Şartname :