Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
  Sınav Kurulu Komisyon Kararı

İlan

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23. ve 24. Maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul ve Esaslar Gereği Ağlı Belediyesince Oluşturulan Sınav Kurulu Komisyonu Tarafından Gerçekleştirilecek Sınava İlişkin Bilgiler Aşağıya Çıkarılmıştır.

II. Etap Toki Konutlarının Yapımı İçin Görüşmeler Yapıldı

İlçemize ikinci etap toki konutları yapımı için, Toki Başkan Yardımcısı Sn. Mehmet ÖZÇELİK ve Daire Başkanı Ahmet ÖZTÜRK' le görüşmeler yaptık. İnşallah olumlu gelişmeler olacağını ümit ediyoruz.

İşçi Statüsüne Geçmek İçin Müracaat Eden ve Başvuruları Kabul Edilip Sınava Girme Hakkı Elde Edenlerin Listesi

Türk Dünyası Kültür Başkenti Kastamonu Ilgaz Kar Festivali ve Kızak Yarışları

Türk Dünyası Kültür Başkenti Kastamonu etkinlikleri çerçevesinde yapılan Ilgaz kayık yarışlarına Ağlı' mız damgasını vurdu. Yetişkinler kayık halk yarışlarında birinciliği, ikinciliği, üçüncülüğü ve en centilmen yarışçıyı Ağlı' lı yarışmacılarımız kazanmıştır. Dereceye giren;

1. Alınca Mahallesinden Cemil DEĞİRMENCİ
2. Oluközü Köyünden Tamer DİKEN
3. Bereketli Köyünden Mehmet ŞADUMAN
En centilmen yarışmacı olarak da Sinan Mahallesinden Ali Osman DİKMEN(Fellah) seçilmiştir.

Dereceye giren ve diğer sporcularımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Ayrıca desteklerini esirgemeyen Ağlı halkına şükranlarımızı sunuyoruz.

Bartın Belediyesinden Belediyemize Destek

Bartın Belediyesinden Belediyemize Destek. İçinde çocuk oyun grupları, spor aletleri, banklar, çöp konteynırları bulunan bir kamyon dolusu malzeme yardımı yaptı. Yapılan yardımlardan dolayı başta Bartın Belediye Başkanımız Sn. Cemal AKIN Beye, Başkan Yardımcısı Hüseyin Beye ve tüm belediye çalışanlarına AĞLI Belediyemiz ve halkımız adına teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

3. Başvuru Çağrı İlanı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) olarak Üçüncü Başvuru Çağrı ilanına çıkmış bulunmaktayız

Geleneksel Ağlı Sinan Kayık Yarışlarına Hazırlık

2018 Şubat ayı içinde yapmayı planladığımız kayık(kızak) yarışları için Belediye Çalışanlarımızla ve Sinan Mahallesi Halkıyla birlikte son hazırlıkları yapıyoruz. Şimdilik yeterli kar bulunmamaktadır. Önümüzdeki günlerde inşallah yağar.

Adrenalin heyecan macera hız dorukta
 600 yıldır devam eder dedede oğulda torunda
 Gerçek kayık yarışları Ağlı Sinan Yolunda

diyoruz ve herkesi bekliyoruz. Saygılar.

Belediye Başkanlığımıza Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Av. Sayın Başbuğ PINARBAŞI, Bartın Belediye Başkanı Sn. Cemal AKIN, MHP Bartın İl Başkanı Sn. Ercüment ÖZÇELİK, MHP Kastamonu İl Başkanı Sn. İbrahim MAŞALACI, Mahalli İdareler İşverenler Sendikası Genel Sekreteri Sn. Mehmet ORUÇÖZ, Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Sn. Fatih YAMAN, Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Sn. Orhan ÇELİKOĞLU ve Emekli Milli Eğitim Müdürü Sn. Fikri YAZAN ve beraberindeki heyet Belediyemizi ziyaret ettiler.
     İlçemizin sorunlarını dile getirerek değerlendirmelerde bulunduk.
     İlçe başkanımız Yaşar YILMAZ, Belediye Meclis Üyelerimiz Mehmet AŞÇI, Sezai ÖZEN ve İlhan CANTEKİN' le birlikte misafirlerimizi ağırladık. Günün anısına karşılıklı hediyeler takdim edildi. Daha sonra hep birlikte İnebolu Belediye Başkanlığını, Bozkurt Belediye Başkanlığını ziyaret ettik.
     Kastamonu Ülkü Ocaklarının tertiplemiş olduğu ve büyüğümüz Tosyalı hemşerimiz MHP Eski Genel Başkan Yardımcımız Ziya YILMAZBİLEN' in konuşmacı olarak katıldığı Başbuğ Türkeş ve hayatı konulu konferansa katıldık.

Belediye Başkanımız Sayın Şahin ÇOLAK'ın "Mevlid Kandili" Mesajı
Belediye Başkanımız Sayın Şahin ÇOLAK'ın

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.)’in doğduğu gece olan Mevlid Kandili' nizi kutlar; iki cihan güneşi Peygamber Efendimizin şefaatine nail olma temennisiyle, kandilin Ağlı' lı vatandaşlarımızın, milletimizin ve tüm Türk İslam Aleminin birlik ve beraberliğinin oluşmasına, ayrıca bütün dünyada barış ve huzurunun daim kılmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, selam ve saygılar sunarım.