Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
  Anneleri Ölen Yavru Leyleklerin İhtiyaçları Giderilmeye Çalışılıyor

Her yıl ilçemize 24 martta gelen ve artık ilçemizin simgesi halini alan leyleklerimizden anne leylek yaklaşık 1 ay önce yüksek gerilim hattına kapılarak telef oldu. Kuluçka dönemi yaşadıkları için yalnız kalan 4 yavru leyleklere, baba leylek bakmakta güçlük çektiği gözlemlendi.
     Her gün belediyemiz ve ilçe halkımız tarafından itfaiye aracı ile yuvanın bulunduğu evin çatı kısmına çıkılarak yavrulara su, et, ekmek ve vb. yiyecekler verilerek ihtiyaçları giderilerek büyütülmeye çalışılıyor.

Video İçin Tıklayın

Belediye Başkanımız Sayın Şahin ÇOLAK'ın "Ramazan Bayramı" Mesajı
Belediye Başkanımız Sayın Şahin ÇOLAK'ın

Karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
     Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileği ile başta değerli hemşerilerimin, milletimizin ve tüm Türk-İslam Âleminin Ramazan Bayramı’nı kutlar, saygılarımı sunarım.

Belediye Başkanımız Sayın Şahin ÇOLAK' ın "Kadir Gecesi" Mesajı
Belediye Başkanımız Sayın Şahin ÇOLAK' ın

Mübarek Ramazan Ayının son günlerine yaklaşırken bu manevi havayı bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız.Bu vesile ile bu güzel gecemizi en güzel şekilde değerlendirmeyi Yüce Allah'tan diliyorum. Kur'an-ı Kerim'in indirildiği ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesimizin tüm vatandaşlarımıza ve Türk - İslam Alemine hayırlar getirmesi temennisi ile selam ve saygılarımı sunarım.

Park, Bahçe ve Peyzaj Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

İŞKUR ile Belediyemiz işbirliğiyle yürütülen toplum yararına çalışma programı kapsamında belediyemizin almış olduğu personelle park, bahçe ve peyzaj düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanımız Sayın Şahin ÇOLAK' ın "Ramazan Ayı" Mesajı
Belediye Başkanımız Sayın Şahin ÇOLAK' ın

On bir ayın sultanı, rahmet ve bereket ayı Ramazan’a erişmenin heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Ramazan-ı şerif' in ilçe halkımız ve tüm islam alemi için hayırlara vesile olmasını Cenab' ı Hak 'tan niyaz ederim.

Kilitli Parke Döşeme Çalışması

Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi ve Hastane Caddesi yoluna kilitli park döşeme çalışmalarına başlandı. Atatürk Caddesindeki rampa çıkışındaki keskin viraj mevcut kayaların kırıcı ile kırılıp, özellikle kış şartlarında araçların daha rahat geçecekleri şekilde genişletme çalışmalarına başlandı. Parke çalışmaları okullarımıza ve jandarma karakoluna ulaşacak şekilde devam ettirilecektir.

Gurbetten Sılaya 3. Ağlı Çalıştayı Toplantısı Yapıldı

Gurbetten sılaya 3. Ağlı çalıştayı toplantısına Belediye Başkanımız Sn. Şahin Çolak, Ağlı Dernekler Federasyon Başkanı Sn. Ayhan ÜNAL, İl Genel Meclis Üyerimiz, İlçe Parti Başkanlarımız, Dernek Başkanlarımız, Resmi Daire Çalışanları ve Müdürlerimiz, Muhtarlarımız,  Öğretmenlerimizin ve Halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda ilçemizle ilgili sorun ve görüşler istişare  edilirken Belediye Başkanımız Sn. Şahin ÇOLAK ' da Ağlı Tarihi, Ağlı Kalesi ve Alınca Gazi  sunumunun yanında 3 yıl içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Nedime Kaya Anaokulu ve Ortaokulu Sergi Açılısı

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK Nedime Kaya Anaokulu ve Ortaokulunun düzenlemiş olduğu sergi açılışına katıldı. Açılış sonrasında sergi alanını gezen Başkanımız öğrencilerle fotoğraf çektirerek öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik etti.

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın "Berat Kandili" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın

Bizler için bu gece, mağfiret vesilesi olduğu kadar birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da en yoğun bir şekilde yaşandığı değerli bir fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm türk İslam âleminin, milletimizin ve hemşehrilerimizin Berat kandilini kutlar, bu mübarek gecenin hepimiz için hayırlara vesile olmasını Cenabı Allahtan niyaz ederim.

İlim Hikmet Sofrası Nisan/2017

Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Kültür Vakfı nın İlim-Hikmet Sofrası adı altında düzenlediği programda 29.04.2017 Cumartesi Günü konuşmacı olarak Belediye Başkanımız Sn. Şahin ÇOLAK vardı. İkindi namazından sonra başlayan programa Cami Cemati, Üniversite hocalarımız, Kastamonu' dan ve Ağlı ilçemizden gelen vatandaşlarımız katıldı. Programda Başkanımız Ağlı ilçemizin tanıtımı, Ağlı Kalesi ve Alınca Gazi ile ilgili bir slayt gösterisi sunarak bilgiler verdi. Yaklaşık 60 Dk süren programın sonunda Belediye Başkanımız Sn. Şahin ÇOLAK, "İlim Hikmet Sofrası Programlarında bize de imkan sağlayan Hz Pir Şeyh Şaban-ı Veli Kültür Vakfına şükranlarımı sunarım" diyerek Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Kültür Vakfı Yöneticisi Eski Kastamonu Belediye Başkanı Sn. Süleyman YÜCEL beye plaket takdim etti. Ardından programa katılanlara Belediyemizce Düğün Böreği, Tatlı ve Ayram ikramın da bulunulurken diğer taraftan da ilahiler okundu.