Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
  Belediye Başkanımız Şahin Çolak' ın "Yeni Yıl" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin Çolak' ın

Tüm Halkımızın yeni yılını kutlar, 2017' nin sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesini dilerim.

İlçe Emniyet Amirliğine Ziyaret

İstanbul Beşiktaş’ta polisimize yapılan menfur saldırıdan dolayı Belediye Başkanımız Sn. Şahin ÇOLAK ve Ağlı Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri  Sn. Murat SARAÇ ile İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında burada görevli olan İlçe Emniyet Amirine ve Ekiplerine başsağlığında bulundu. Başkanımız “Milletimizin güvenliğini sağlayan polisimizin, askerimizin yanında olduğumuzu göstermek ve polisimizin acısını millet olarak  paylaştığımızı belirtmek ve başsağlığı dileklerimizi iletmek için İlçe Emniyet amirliğimizi ziyarette geldiklerini söyledi. Yüce Türk Milleti Devletsiz yaşayamaz. Çapulcuların, hainlerin, dış mihrakların istedikleri emellerine ulaşamayacakları açıktır. Terörün amacı huzur ve sükunumuzun bozulması, birlik ruhunun zedelenmesidir. Türk milleti öyle asil ve büyük bir millettir ki; hainin planlarını bozacak, son kalemiz Türkiye Cumhuriyeti Devletini ilelebet müdafaa ve muhafaza edecektir.

Belediye Başkanımız Sn. Şahin ÇOLAK Son olayda, polislerimizin görevleri esnasında yapılan hain saldırıda Şehadete kavuşmuş polislerimize vatandaşlarımıza Allah' tan rahmet, yaralı polis ve vatandaşlarımıza da acil şifalar dileğinde bulundu. Birliğimizi dirliğimizi bozup Milletimize ve Devletimize karşı hain saıldırıyı yapanların biran evvelsi yakalanıp en ağır ceza ile cezalandırılmaları gerektiğini" söyledi.

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK'n "Mevlid Kandili" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK'n

"Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.)’in doğduğu gece olan Mevlid Kandili’ nizi kutlar; iki cihan güneşi Peygamber Efendimizin şefaatine nail olma temennisiyle, kandilin Ağlı' lı vatandaşlarımızın, milletimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğinin oluşmasına, ayrıca bütün dünyada barış ve huzurunun daim kılmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, selam ve saygılar sunarım."

İlçemizde Yoğun Kar Yağışı

İlçemizde bir haftadır yoğun kar yağışıdan dolağı, ilçemiz ve mahallelerimizin yollarında ulaşım güçlükleri yaşanmaması için Belediyemiz çalışanları  vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için gece gündüz yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Tüm halkımıza gösterdikleri anlayış için teşekkür ederiz.

Mahalle Yollarımızda Çalışmalar Devam Ediyor

Yıllardır atıl vaziyette ulaşıma kapalı olan Ayanköyü-Kırlardere Mahallesi arasındaki yola kalın malzeme atılarak sağlamlaştırdıktan sonra üzerine ince malzeme dökülerek ulaşıma açılacaktır.

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın "Öğretmenler Günü" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın

Öğretmen Emeklisi olan Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK 24 kasım öğretmenler gününde Kaymakamlığımızın  düzenlemiş olduğu  yemeğe katıldı. Yemek esnasında ilçemizin emekli öğretmenlerimize hediye takdim etti.

Yemek sonrası Kazım Erdem ÇPL lisesinde düzenlenen programda söz alan Başkanımız,

Milli ve evrensel değerlere sahip, gelecek nesillerimizi yetiştirmek gibi önemli bir mesleği icra eden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Baş Öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Şehit Öğretmenlerimiz  başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Cenab-ı Allah' tan rahmet dilerim dedi. Ve Öğretmenlerimize hediyeler takdim etti.

10. İstanbul Kastamonu Günleri

10. İstanbul Kastamonu Günleri 17-20 Kasım 2016 Maltepe Sahil Etkinlik alanında düzenlendi. Kas- Der Kastamonulular Dayanışma Derneğinin düzenlediği 10. İstanbul Kastamonu günleri kapsamında Kastamonu kültürü İstanbul' a taşındı. Belediyeler açtıkları stantlar la hemşerilerini ve misafirlerini karşılarken, ilimizin her ilçesinden getirilen yöresel ürünler hemşerilerimiz ve İstanbullular tarafından yoğun ilgi gördü. Belediyemiz standı dört gün boyunca hizmet verdi. Kastamonu Valimiz başta olmak üzere çok sayıda Milletvekili ve Belediye Başkanı standımızı ziyaret ederek kuş burnu marmelatımızı, çekme helvamızı ve köy ekmeğimizi tattılar. Hepsi de bu doğal ve yöresel içeceğimizi çok beğendiklerini söylediler. Kurulan gıda bölümünde yöremizin etli ekmeği, banduma , düğün böreği, mantı, tirit ve kuyu kebabı stantları gün boyu hizmet verdi.

Sokak Hayvanlarını Kısırlaştırma ve Aşılama Uygulaması

Belediyemiz Sevgi-Vet Veteriner Hizmetleri Ltd.Şti ile yapmış olduğu protokolle, ile sınırlarında sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik 08.11.2016 - 11.11.2016 tarihleri arasında Kastamonu Orman Milli Parklar denetim için görevlendirilmiş olduğu memurlar nezaretinde kuduz, parazit aşısı ve  kısırlaştırma yapılarak hayvanlar küpelenip iki gün Veteriner kontrolünde nekahet altında tutulmuş ve daha sonra doğal ortamlarına bırakılmıştır.

Atamızın Vefatının 78. Yılında Saygıyla Anıyoruz

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün vefatının 78. yıldönümü, 09.00 'da ilçemiz Belediyemiz önündeki Atatürk Anıtı' na çelenk sunma töreni ve saygı duruşu ile başladı. Çelenk sunumunun ardından saat 09.05’te Ulu Önderin manevi huzurunda 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşımız söylenerek Bayrağımız göndere çekildi ve yarıya indirildi.

Çelenk sunumundan sonra Kazım Erdem Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğünce hazırlanan ''10 Kasım Atatürk'ü anma programı'' ile devam etmiştir. Anma Programına protokol, öğretmenler, öğrenciler ve halkımız katılmıştır.

Başkanımıza Ziyaret

İlçe Merkezimizin yol ve meydan düzenlemelerinde Belediyemize büyük miktarda kilitli parke taşı yardımı yapan hayırsever vatandaşımız Kastamonu Ümit Ticaretin sahibi Nafi ÇERİ bey Belediyemizi ziyaret etti. Belediye Başkanımız Sayın Şahin ÇOLAK Nafi Beye yaptığı yardımlardan dolayı Belediyemiz ve Ağlı halkı adına teşekkür ederek makamında plaket takdim etti.