Canlı Yayın

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
  İlçe Merkezi Meydan Çevre Düzenlemesi

İlçe Merkezi meydan ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Türk-Tunus Dostluk Parkı

Türk-Tunus Dostluk Parkı çalışmaları devam ediyor. Yapımında emeği geçen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN' e Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin BABAŞ' a ve Hemşerimiz olan Üsküdar Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Esat KALAY' a katkılarından dolayı şimdiden Halkımız ve Belediyemiz adına teşekkür ederiz.

Geleneksel Ağlı Kültür ve Yaz Etkinlikleri

Geleneksel Ağlı Kültür ve Yaz Etkinliklerinde (Kale Şenlikleri, Panayır, Türk-Tunus Dostluk Günleri) 12-16 Ağustos 2015 tarihlerinde Ağlı Kalesinde buluşalım.

Başkanımıza Ziyaret

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın dayısının oğlu Sami AŞÇI başkanımızı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başkanımıza Atatürk Portresi hediye etti.

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın "Ramazan Bayramı" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın

Bir mübarek Ramazan Ayını daha geride bırakarak, bayramı idrak etmekteyiz. “Bayramlar, bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir. Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı artıran, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları, anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız. Bu güzel günlerin rahmet ve bereketinde buluşmak dileğiyle “Yüce Allah’tan mübarek Ramazan Bayramının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için daha güzel yarınlara vesile olmasını, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

Teşekkür Plaketi

Ağlı Belediyemize 2007 Model Pro624 BMC Professional Marka damperli kamyonu hibe olarak veren ve birçok konuda ilçemize katkılarda bulunan Küre Etibakır A.Ş Genel Müdürü Sayın Ahmet TEZCAN' a Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK  plaket takdim ederek Ağlı Belediyesi ve Ağlı halkı adına teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın "Kadir Gecesi" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın

Mübarek Ramazan Ayının son günlerine yaklaşırken bu manevi havayı bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu  yaşamaktayız.  Hiç  şüphesiz  bu  mübarek gece,  kalplerimizin  kötülüklerden  arınması,  gönül dünyamızın aydınlanmasına imkan ve fırsat sunmaktadır. Bu vesile ile bu güzel gecemizi en güzel şekilde değerlendirmeyi Yüce Allah'tan diliyorum.  Kur'an-ı Kerim'in indirildiği ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin tüm vatandaşlarımıza ve Türk - İslam Alemine hayırlar getirmesi temennisi ile selam ve saygılar sunarım.

Kırlardere Su Hattı Yenileme Çalışmaları

Kırlardere Mahallemizde 1960 lı yıllarda yapılan su deposu ve demir borulu su hattı, geçen süre içerisinde eskidiğinden dolayı mahallemize su temininde güçlükler çekilmekteydi. Yaklaşık 1.5 km civarındaki su hattı yeniden kazılarak ve plastik kangal boru döşenerek, Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın bizzat yerinde yürüttüğü çalışma belediye personelimiz tarafından gerçekleştirilmektedir. Su deposu etrafında bulunan başkaca su kaynakları da su deposuna ilave edilerek mahallemizin su sıkıntısının giderilmesi planlanmaktadır.

İlçemizde Acı Kayıp

İlçemizde ölen Makbule ÜNAL 'ın cenazesine katılmak üzere yola çıkan ailesi Kastamonu-Karabük yolunun Araç İlçesi Karacalar köyü mevkisinde, Ayhan ÜNAL' ın kullandığı 34 DGT 79 plakalı otomobille, saat 21:30 sıralarında karşıdan gelen Muzaffer KAYIŞOĞLU'nun kullandığı 37 DR 681 plakalı kamyon ile çarpıştı.
     Kamyonun altında sürüklenerek toprak bankete sıkışan ve hurdaya dönen otomobilde sürücü Ayhan(54), eşi Kezban(41), yengesi Nurcan(38), onun çocukları Ali(18) ve Arzu Ünal(14) olay yerinde hayatını kaybetti.
     İlçemiz Ağlı'ya getirilen cenazelerin defin işlemlerinin ardından öğle namazına mütakip Ağlı Mekrez Cami önünde kılınan cenaze namazlarının ardından Makbule ÜNAL, Nurcan ÜNAL ve çocukları Ali ve Arzu ÜNAL, Ağlı Kırlardere Mahallesi Ayanoğlu küme evlerindeki aile kabristanlığında defnedildi. Ayhan ve eşi Kezban ÜNAL'ın cenazeleri ise defnedilmek üzere İstanbul'a gönderildi.
     Hayatını kaybedenlere Allah'tan Rahmet Ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz..

Taşınmaz Satışı

Belediyemiz mülkiyetindeki 3 adet arsanın , 10.07.2015 tarihinde saat 14:30 da Belediye Encümeni huzurunda yapılacak  ihale ile satışı  yapılacaktır.Taşınmazların  Satışına  dair ilan metni ve her arsa için hazırlanmış olan ihale şartnamelerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.