Canlı Yayın

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
  Ercan ve Deniz Çiftinin Düğün Merasimi

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK, Eski Belediye Başkanlarımızdan Merhum Sami MANGALOĞLU' nun oğlu Ercan ve Seydiler eşrafından Yaşar UYKUN' un kızı Deniz' in düğün merasimlerine katıldı. Uykun ve Mangaloğlu ailelerine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak genç çiftlere mutluluklar diledi.

Geleneksel Futbol Turnuvası

Ağlı Dernekler Federasyonunca İstanbul Kağıthane Sadabat sahasında düzenlenen futbol turnuvamız 10 Nisan Pazar günü Saat 18:00' de Belediye Başkanımız, Federasyonumuz ve Hemşerilerimizin katılımıyla başlatıldı.

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK, Değerli hemşerimiz Nihat YILMAZ' ın rahmetli oğlu görev şehidi Bahadır YILMAZ anısına düzenlenen bu turnuvanın karşılıklı sevgi ve saygı, temelinde kaynaşma ve dayanışma, kardeşlik duygular ile centilmence yapılması temennisinde bulundu. Ve tüm takımlara başarılar diledi.

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAk' ın "Regaip Kandili" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAk' ın

Recep, Şaban ve Ramazan aylarına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Tüm hemşerilerimin, Regaip Kandili' ini kutluyor,  birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, tüm İslam aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

Başkanımıza Ziyaret

Recep Korkmaz, Uğur Erol, Şenel Akduman ve tas-der dernek başkanı Halil Korkmaz, başkanımızı ziyaret ederek, Taşköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açılışına davet ettiler.

Tanışma Kaynaşma ve Spor organizasyon Gecesi

02 Nisan 2016 Cumartesi günü akşamı Ağlı Dernekler Federasyonu'muzun düzenlemiş oldukları Tanışma Kaynaşma ve Spor Organizasyon gecemize katılarak bizleri onurlandıran İstanbul Milletvekilimiz Sn. Fatma BENLİ' ye, Ağlı Kaymakamı' mız Sn. Adnan ŞEN' e, Üsküdar Belediye Başkanı Sn. Hilmi TÜRKMEN' e, Kağıthane Belediye Başkanı Sn. Fazlı KILINÇ' a, yine Hemşerimiz Üsküdar Belediye Meclis Başkan V. Esat KALAY' a, bu gecenin düzenlenmesinde katkıları bulunan toplandığımız salonu tahsis eden Eyüp Belediye Başkanı Sn. Remzi AYDIN bey efendiye, zamanını ayırarak Ağlı' dan İstanbul' lara gelen siyasi parti temsilcileri ve halkımıza, Ağlı Dernekler Federasyonu Başkanı Sn. Ayhan ÜNAL bey ve Yönetim Kurulu üyelerine ayrıca Ağlı' mızın mevcut dernek başkan ve üyelerine ayrı ayrı teşekkür eder İlçemize hizmet eden emeği geçen herkese teşekkür ve şükranlarımı sunarım.

Şahin ÇOLAK

Ağlı Belediye Başkanı

İlçemizde Çuval Fabrikası Hizmete Girdi

Fuat ERGÜDER in sahibi olduğu STAR BİGBAG ÇUVALİPLİK TEKSTİL VE TİC. LTD. ŞTİ. İlçemize çuval imalat fabrikası açdı. Şuan için 30 kişiye istihdam sağlayan fabrika üretim durumuna göre kapasitesini artıracak. İlçemize hayırlı olsun.

Ağlı Belediyesi 2016 Yılı Projelerinden İlkini Hayata Geçirmeye Çalısıyor

Ağlı Belediyesi tarafından altında 8 Adet dükkan, üstünde 800m2 lik düğün salonu olacak inşaatın yapım ihalesi 11.04.2016 Pazartesi günü yapılacak.

İhale şartnamesine, ihale bilgilerine istekliler Ekap üzerinden ulaşabilirler.

Gurbetten Sılaya 2. Ağlı Çalıştayı Toplantısı Yapıldı

Gurbetten sılaya 2. Ağlı çalıştayı toplantısına Belediye Başkanımız, Ağlı Kaymakamımız, İl Genel Meclis Üyerimiz, İlçe Parti Başkanlarımız, Dernek Başkanlarımız, Resmi Daire Çalışanları ve Müdürlerimiz, Muhtarlarımız,  Öğretmenlerimizin ve Halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 101. yıldönümü her yerde olduğu gibi ilçemizde de  coşkuyla kutlandı .Program saat 10.00' da saygı duruşu ve Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başlamış olup saat 10.30' da Kazım Erdem Çok Programlı Lisesinde devam etti .Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Adnan ŞEN, Belediye Başkanımız Sayın Şahin ÇOLAK, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Yalçın Pehlivan ile daire amirleri, öğretmenler ve halkımız katıldılar.

Nedime Kaya Ortaokulu öğrencileri tarafından şiirler okunarak, video gösterileri sunuldu. Kazım Erdem Çok Programlı Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Neslihan COŞKUN liderliğinde öğrencilerin sunmuş olduğu tiyatro gösterisi büyük bir coşku yarattı. Programın sonlarında resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakamımız Sayın Adnan ŞEN , İlçe Jandarma Komutanı Sayın Yalçın PEHLİVAN ve Belediye Başkanımız Sayın Şahin ÇOLAK tarafından ödülleri verilerek program sona erdi. Emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederiz.

Başkanımıza Ziyaret

Ağlı Dernekler Federasyon Yöneticileri Mehmet MAMUR, Murat SARAÇ, Saim ÇANKIR ve Satı Mehmet HELVACI 18 Mart 2016 da yapılacak Ağlı Çalıstayı ve 2 Nisan 2016 tarihin de yapılacak olan İstanbul' da ki  dernek gecesi hazırlıkları için, Belediye başkanımızı, Kamu kurulu ve kuruluşlarını, esnafı, Muhtarlarımızı, İl Genel Meclisi ve Siyasi parti yöneticilerini ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundular.