Canlı Yayın

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
  Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN ' nın Ziyareti

Ağlı ilçesi yöneticilerinin 26 Aralık 2014 tarihinde Ağlı Kaymakamı Adnan ŞEN, Ağlı Belediye Başkanı Şahin ÇOLAK, İl Genel Meclis üyeleri Mehmet Sait YULU ve Öncay ERSOY Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN' ı makamında ziyaret etmiş, Ağlı’da meslek yüksekokulu açılması hususunda görüşülmüş ve fiziki alt yapının yerinde görülmesi için Rektör ve senato üyeleri Ağlı’ya davet edilmişti. Bu çerçevede Kastamonu Üniversitesi’nin Ocak ayı senato toplantısı 09.01.2015 tarihinde Ağlı’ da yapıldı. Senato üyeleri ve Ağlı heyeti, meslek yüksekokulu için düşünülen eski yatılı ilköğretim bölge okulu (YİBO) binalarında incelemelerde bulundu. İncelemelerde bina ve Ağlı’daki öğrencilere verilecek sosyal imkanlar hakkında bilgiler verildi. Rektör Prof. Dr. Seyit Aydın, Ağlı Kaymakamı Adnan Şen’e ve Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak’a ziyarette bulundu. Ziyarette karşılıklı hediyeler takdim edildi.
Ağlı yöneticilerinin yemek ikramından sonra belediye meclis toplantı salonunda Kastamonu Üniversitesi Ocak ayı senato toplantısı yapıldı.

Yoğun Kar Yağışı

Belediyemizin yoğun karla mücadelesi devam ediyor

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın “Yeni Yıl” Mesajı

"Yeni yılın Ülkemize Türk-İslam âlemine  ve  Ağlı halkımıza; sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini,  birlik ve beraberlik anlayışımızın pekişmesine vesile olmasını diliyor, tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyor selam ve saygılarımı sunuyorum"

Yeni Makam Aracımızı Teslim Aldık

Belediyemiz araç parkına yeni 2014 Model Sıfır bir makam aracı eklendi.

Devlet Malzeme Ofisinden (DMO) yaklaşık 57 bin TL ye alınan Toyota Corolla marka araç  gerekli işlemlerin yapılmasının ardından belediyemize teslim edildi.

İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK'ın "Öğretmenler Günü" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK'ın

Eğitim bir toplumun temelini oluşturan, devamlılığını sağlayan, gelişmesinde rol alan en önemli faktördür. Geçmişte olsun, günümüzde olsun, toplumlar eğitim sayesinde başarıya ulaşmış, bu sayede belirli medeniyet seviyesinde yol almışlardır.

Ülkelerin gelişmesi, çağı yakalayabilmesi eğitimli gençler sayesinde mümkündür. Çocuklarımızın ve gençlerimizin milli ve manevi değerlere sahip, kendine güvenen, özgür düşünen bireyler olarak yetişmelerinde en büyük rol öğretmenlerindir. Hayatımız boyunca izleyeceğimiz yolun ilk temel taşları ailelerimizin ardından öğretmenlerimiz tarafından döşenir.  Küçük yaşta bizlere temelini verdikleri eğitimle kendimizi geliştirir, bilgi, birikim, kültür sahibi oluruz. Bu sebeple onların verdiği eğitim hayatımızın belli bir noktasıyla sınırlı değildir. Çocuklarımızı, yani geleceğimizi emanet ettiğimiz, her şartta ve her koşulda insan yetiştirmeyi amaç edinen, hiçbir zorluktan kaçınmayan, gerekirse bu yolda canını ortaya koyan, bilimin ve aydınlık düşüncenin mimarları değerli öğretmenlerimizdir.

Son derece saygın ve önemli bir mesleği yerine getiren,  başta Başöğretmen ATATÜRK olmak üzere, en zor şartlarda bile ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan tüm öğretmenlerimizin bu mutlu ve anlamlı günlerini kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Şahin ÇOLAK

Taşınmaz Satışı Yenilendi

Belediyemiz mülkiyetindeki 3 adet taşınmazın, 05.12.2014 tarihinde saat 15:30 da Belediye Encümeni huzurunda ihale ile satışı yapılacaktır. Taşınmazların Satışına dair ilan metni ve her bağımsız bölüm için hazırlanmış olan ihale şartnamelerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. satış ilanı:

Yeni İş Makinamızı Teslim Aldık

Belediyemiz iş makinaları parkına yeni 2014 Model Sıfır  bir iş makinesi eklendi.

Yeni alınan lastik tekerlekli yükleyici – kazıcı ve kırıcı aparatlı iş makinesi hizmet talebini karşılamak ve Belediyemizin yoğun çalışmalarını hızlandırmak için Devlet Malzeme Ofisinden (DMO) yaklaşık 165 bin TL ye alınan kazıcı yükleyici, gerekli işlemlerin yapılmasının ardından belediyemize teslim edildi.

Belediye Başkanımız Sn.Şahin ÇOLAK, aracın teslimi sırasında yaptığı açıklamada; “Ağlı Belediyesi olarak planlanan çalışmaları en kısa zamanda tamamlayabilmek için araç  parkımızı yenileme kararı almıştık. Bu gün de bu iş makinamızı ilçemize getirterek teslim aldık. İnşallah bu aracımızı kazasız belasız bir şekilde ilçemize hizmet sunma yönünde kullanacağız. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Zabıta Aracı Hizmete Sunuldu

Belediyemize daha önce kazandırılan yalnız atıl durumda olan Renault Kango aracımız tamir ettirilerek Zabıta aracı olarak hizmete sunuldu

Atamızın Vefatının 76. Yılında Saygıyla Anıyoruz

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün vefatının 76. yıldönümü, 09.00 'da ilçemiz Belediyemiz önündeki Atatürk Anıtı' na çelenk sunma töreni ve saygı duruşu ile başladı. Çelenk sunumunun ardından saat 09.05’te Ulu Önderin manevi huzurunda 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşımız söylenerek Bayrağımız göndere çekildi ve yarıya indirildi.

Çelenk sunumundan sonra Kazım Erdem Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğünce hazırlanan ''10 Kasım Atatürk'ü anma programı'' ile devam etmiştir. Anma Programına protokol, öğretmenler, öğrenciler ve halkımız katılmıştır.

Şehit Piyade Onbaşı Mahir DEMİR Parkı

İlçemiz Merkez Camii önünde bulunan Şehit Piyade Onbaşı Mahir DEMİR Parkı girişine Ağlı Belediyesi tarafından yaptırılan ışıklı Tabela ilçemize güzel görüntü kazandırdı.