Canlı Yayın

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
  Yol Bakım ve Onarım Çalışmaları

Mahallelerimizdeki yolların bakım ve onarım çalışmalarına başlanıldı.

Duygulandıran Mektup

11.07.2014 tarihinde Belediyemize ulaşan vefa örneği mektup, tüm çalışanları duygulandırdı. Aydın ATABEK tarafından yazılan mektup ve ekindeki fotoğrafı aynen yayınlıyoruz.

İstinat Duvarı Yapım Çalışmaları Tamamlandı

İlçemiz Merkez Camii, Öğrenci yurdu ve müftülük binalarının üst tarafında bulunan camii sokağının 50 metre uzunluğundaki istinat duvarının yapım çalışmaları tamamlandı. Yapımında emeği ve katkıları bulunan herkese, belediyemiz ve halkımız adına teşekkür ederiz..

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın “Ramazan Ayı” Mesajı

On bir ayın sultanı, rahmet ve bereket ayı Ramazan’a erişmenin heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Ramazan-ı şerif' in ilçe halkımız ve tüm islam alemi için hayırlara vesile olmasını Cenab' ı Hak 'tan niyaz ederim.

Daha Güzel Bir Ağlı Senin İkametine Bağlı

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK, İlçe  nüfusunun artırılması çalışmaları kapsamında ilk adım olarak muhtar toplantıları ve afiş ile duyurular  yaparak Ağlı hemşerilerimizde ilgi uyandırmaya çalışıyor. Bilindiği üzere Belediye hizmetlerinin gerçekleşmesi gelirleri ile doğru orantılı. Belediyemizin de gelir kalemleri oldukça sınırlı. İller Bankası payımız Belediye nüfusuna göre verilmekte ve bir kişi için aşağı yukarı aylık 30,00 tl civarında. Kış aylarını gurbette geçiren  halkımız, yılın büyük bir bölümünü ilçemizde geçirmekte ve Belediyemiz hizmetlerinden faydalanmaktadır .Bu şekilde ilçemiz dışında  ikamet eden vatandaşlarımızın 1. adreslerini Ağlı'ya almalarını Ağlı' yı seven herkesten rica ediyoruz.

Belediye Başkanımız her akşam teravih namazını farklı bir mahallede kılarak hemşerilerimize durumun önemini belirtiyor.

Bu konuyla ilgili Belediye Başkanımızın vatandaşlarımıza vermiş olduğu mesaj ise şu şekilde ; " Değerli hemşerilerim Belediyemize Devletten nüfusumuza göre para gelmektedir. İkamatgahınızı Ağlı' ya alırsanız Belediyemizin sizlere hizmet etme gücü çok daha artacaktır. 1. ikamatgahınızı ilçemize alın daha çok hizmete kavuşun. Saygılarımla.. "  Şahin ÇOLAK / Ağlı Belediye Başkanı

Ağlı Kalesinde Yemekli Toplantı

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK çevredeki yatırımcı iş adamları ile ağlı kalesinde yemekli toplantı yaptı. Toplantıya Ak Parti ilçe Başkanı Muzaffer Kartal, MHP ilçe Başkanı Satı Mehmet Kavuş, Küre Eti Bakır A.Ş, Emmidağ Mermer Sanayi, Onur Mermer, Acar Mermer, Tokiyi yapan müteahhid, firmaların sahipleri ve yetkilileri ile ilçemiz iş adamı Hakkı Yücel katıldı. Belediye Başkanımız iş adamlarına belediyemize köy ve mahallelerimize yapmış oldukları yardımlardan ve istihdam sağlayarak ilçemizde ki işsizliğe bir nebze olsun çare olduklarından dolayı teşekkür etti. İş adamlarımız ise katkı ve yardımlarının devam edeceğini söylediler.

Konut Satış İhalesi

Mülkiyeti belediyemize ait, Merkez Mahallesi Hastane Cadddesindeki  lojmanda bulunan 4 adet meskenin, ayrı ayrı olarak 15.07.2014 tarihinde satış ihaleleri yapılacaktır.Satış ihalesine ait şartnameye alttaki linkten ulaşabilirsiniz.

Şartname : http://www.dosya.tc/server32/aAXCR4/SOSYALKONUTLARSATI__ARTNAMES_.doc.html

Toki Yapım Çalışmalarına Başlanıldı

Uzun süredir merakla beklenen Toki konutları yapım çalışmalarına  başlanıldı. 86 daireden oluşan 4 blok konutlu toplu konut  inşaatının öncelikle şantiye binasının kurulmasıyla birlikte  23.06.2014 Pazartesi günü ilk bloğunun temel harfiyat alımı yapıldı. Konutların kısa bir sürede tamamalanarak hak sahiplerine teslim edilmesini temenni ediyoruz.

İstinat Duvarı Yapım Çalışmaları

İlçemiz Merkez Camii , öğrenci yurdu ve müftülük binalarının üst tarafında bulunan camii sokağının 50 metre uzunluğundaki istinat duvarının yapım çalışmalarına, Belediyemiz ve ilçemiz hayırseverlerinden Tevfik PEKTAŞ, Bülent ERGİN öncülüğünde başlanıldı. İstinat duvarının yapımında ilçe esnafımız makina ve malzeme konusunda desteklerini esirgemediler.

Tadilat Çalışmaları

Belediyemiz hizmet binaları ve belediye lojmanlarının tadilat çalışmalarına başlanıldı.