Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
  Mehmet Yapıcı Caddesine Çocuk Oyun Parkı Yapımına Başlandı

Mehmet Yapıcı Caddesine  yaklaşık 750m2 lik ayrılan alana Çocuk Oyun Parkı ve Spor Kondisyon Aletlerinden oluşan bir park yapımı çalışmalarına başlanıldı.

İlçe Merkez Mezarlığı Çalışmaları Tamamlandı

Belediyemiz 2016 Yılı Projelerinden olan ilçe merkez mezarlığı etrafının duvarla çevrilmesi, Belediyemiz öncülüğünde hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla ve işkur ekibimizin çalışmalarıyla tamamlandı. Öncelikle mezarlık içerisi ve çevresi temizlenerek, etrafı duvar ve üstü tel örgüyle çevrilen mezarlık güzel bi görünüm kazandı. İlçemize hayırlı olsun.

Başkanımıza Sayın Murat BAŞESGİOĞLU Ziyareti

Eski İç İşleri Bakanımız Sayın Murat BAŞESGİOĞLU, kardeşi Erdal BAŞESGİOĞLU ve siyasetçi iş adamı Hayati HAMZAOĞLU başkanımızı ziyaret ettiler. Ziyarette ilçemiz hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAk' ın "Kutlu Doğum Haftası" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAk' ın

Sevgili Peygamberimizi anmak, anlamak ve daha iyi anlatmak için fırsat olan Kutlu Doğum Haftası’nı kutluyor, tüm milletimizin Peygamberimizin sahip olduğu ahlak etrafında birleşerek, hoşgörü, sevgi, saygı ve barışın hakim olduğu bir dünyada huzurla yaşamlarını sürdürmelerini diliyorum. Kutlu Doğum Haftası'nın Tüm Türk-İslam alemine hayırlar getirmesi temennisiyle vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Şahin ÇOLAK

Ağlı Belediye Başkanı

Ercan ve Deniz Çiftinin Düğün Merasimi

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK, Eski Belediye Başkanlarımızdan Merhum Sami MANGALOĞLU' nun oğlu Ercan ve Seydiler eşrafından Yaşar UYKUN' un kızı Deniz' in düğün merasimlerine katıldı. Uykun ve Mangaloğlu ailelerine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak genç çiftlere mutluluklar diledi.

Geleneksel Futbol Turnuvası

Ağlı Dernekler Federasyonunca İstanbul Kağıthane Sadabat sahasında düzenlenen futbol turnuvamız 10 Nisan Pazar günü Saat 18:00' de Belediye Başkanımız, Federasyonumuz ve Hemşerilerimizin katılımıyla başlatıldı.

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK, Değerli hemşerimiz Nihat YILMAZ' ın rahmetli oğlu görev şehidi Bahadır YILMAZ anısına düzenlenen bu turnuvanın karşılıklı sevgi ve saygı, temelinde kaynaşma ve dayanışma, kardeşlik duygular ile centilmence yapılması temennisinde bulundu. Ve tüm takımlara başarılar diledi.

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAk' ın "Regaip Kandili" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAk' ın

Recep, Şaban ve Ramazan aylarına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Tüm hemşerilerimin, Regaip Kandili' ini kutluyor,  birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, tüm İslam aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

Başkanımıza Ziyaret

Recep Korkmaz, Uğur Erol, Şenel Akduman ve tas-der dernek başkanı Halil Korkmaz, başkanımızı ziyaret ederek, Taşköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açılışına davet ettiler.

Tanışma Kaynaşma ve Spor organizasyon Gecesi

02 Nisan 2016 Cumartesi günü akşamı Ağlı Dernekler Federasyonu'muzun düzenlemiş oldukları Tanışma Kaynaşma ve Spor Organizasyon gecemize katılarak bizleri onurlandıran İstanbul Milletvekilimiz Sn. Fatma BENLİ' ye, Ağlı Kaymakamı' mız Sn. Adnan ŞEN' e, Üsküdar Belediye Başkanı Sn. Hilmi TÜRKMEN' e, Kağıthane Belediye Başkanı Sn. Fazlı KILINÇ' a, yine Hemşerimiz Üsküdar Belediye Meclis Başkan V. Esat KALAY' a, bu gecenin düzenlenmesinde katkıları bulunan toplandığımız salonu tahsis eden Eyüp Belediye Başkanı Sn. Remzi AYDIN bey efendiye, zamanını ayırarak Ağlı' dan İstanbul' lara gelen siyasi parti temsilcileri ve halkımıza, Ağlı Dernekler Federasyonu Başkanı Sn. Ayhan ÜNAL bey ve Yönetim Kurulu üyelerine ayrıca Ağlı' mızın mevcut dernek başkan ve üyelerine ayrı ayrı teşekkür eder İlçemize hizmet eden emeği geçen herkese teşekkür ve şükranlarımı sunarım.

Şahin ÇOLAK

Ağlı Belediye Başkanı

İlçemizde Çuval Fabrikası Hizmete Girdi

Fuat ERGÜDER in sahibi olduğu STAR BİGBAG ÇUVALİPLİK TEKSTİL VE TİC. LTD. ŞTİ. İlçemize çuval imalat fabrikası açdı. Şuan için 30 kişiye istihdam sağlayan fabrika üretim durumuna göre kapasitesini artıracak. İlçemize hayırlı olsun.