Canlı Yayın

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
  Daha Güzel Bir Ağlı Senin İkametine Bağlı

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK, İlçe  nüfusunun artırılması çalışmaları kapsamında ilk adım olarak muhtar toplantıları ve afiş ile duyurular  yaparak Ağlı hemşerilerimizde ilgi uyandırmaya çalışıyor. Bilindiği üzere Belediye hizmetlerinin gerçekleşmesi gelirleri ile doğru orantılı. Belediyemizin de gelir kalemleri oldukça sınırlı. İller Bankası payımız Belediye nüfusuna göre verilmekte ve bir kişi için aşağı yukarı aylık 30,00 tl civarında. Kış aylarını gurbette geçiren  halkımız, yılın büyük bir bölümünü ilçemizde geçirmekte ve Belediyemiz hizmetlerinden faydalanmaktadır .Bu şekilde ilçemiz dışında  ikamet eden vatandaşlarımızın 1. adreslerini Ağlı'ya almalarını Ağlı' yı seven herkesten rica ediyoruz.

Belediye Başkanımız her akşam teravih namazını farklı bir mahallede kılarak hemşerilerimize durumun önemini belirtiyor.

Bu konuyla ilgili Belediye Başkanımızın vatandaşlarımıza vermiş olduğu mesaj ise şu şekilde ; " Değerli hemşerilerim Belediyemize Devletten nüfusumuza göre para gelmektedir. İkamatgahınızı Ağlı' ya alırsanız Belediyemizin sizlere hizmet etme gücü çok daha artacaktır. 1. ikamatgahınızı ilçemize alın daha çok hizmete kavuşun. Saygılarımla.. "  Şahin ÇOLAK / Ağlı Belediye Başkanı

Ağlı Kalesinde Yemekli Toplantı

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK çevredeki yatırımcı iş adamları ile ağlı kalesinde yemekli toplantı yaptı. Toplantıya Ak Parti ilçe Başkanı Muzaffer Kartal, MHP ilçe Başkanı Satı Mehmet Kavuş, Küre Eti Bakır A.Ş, Emmidağ Mermer Sanayi, Onur Mermer, Acar Mermer, Tokiyi yapan müteahhid, firmaların sahipleri ve yetkilileri ile ilçemiz iş adamı Hakkı Yücel katıldı. Belediye Başkanımız iş adamlarına belediyemize köy ve mahallelerimize yapmış oldukları yardımlardan ve istihdam sağlayarak ilçemizde ki işsizliğe bir nebze olsun çare olduklarından dolayı teşekkür etti. İş adamlarımız ise katkı ve yardımlarının devam edeceğini söylediler.

Konut Satış İhalesi

Mülkiyeti belediyemize ait, Merkez Mahallesi Hastane Cadddesindeki  lojmanda bulunan 4 adet meskenin, ayrı ayrı olarak 15.07.2014 tarihinde satış ihaleleri yapılacaktır.Satış ihalesine ait şartnameye alttaki linkten ulaşabilirsiniz.

Şartname : http://www.dosya.tc/server32/aAXCR4/SOSYALKONUTLARSATI__ARTNAMES_.doc.html

Toki Yapım Çalışmalarına Başlanıldı

Uzun süredir merakla beklenen Toki konutları yapım çalışmalarına  başlanıldı. 86 daireden oluşan 4 blok konutlu toplu konut  inşaatının öncelikle şantiye binasının kurulmasıyla birlikte  23.06.2014 Pazartesi günü ilk bloğunun temel harfiyat alımı yapıldı. Konutların kısa bir sürede tamamalanarak hak sahiplerine teslim edilmesini temenni ediyoruz.

İstinat Duvarı Yapım Çalışmaları

İlçemiz Merkez Camii , öğrenci yurdu ve müftülük binalarının üst tarafında bulunan camii sokağının 50 metre uzunluğundaki istinat duvarının yapım çalışmalarına, Belediyemiz ve ilçemiz hayırseverlerinden Tevfik PEKTAŞ, Bülent ERGİN öncülüğünde başlanıldı. İstinat duvarının yapımında ilçe esnafımız makina ve malzeme konusunda desteklerini esirgemediler.

Tadilat Çalışmaları

Belediyemiz hizmet binaları ve belediye lojmanlarının tadilat çalışmalarına başlanıldı.

Park Işıklandırma Çalışmaları

Güzel ilçemizin Merkez Cami önünde bulunan parkımızı, Ağlı Gençlerin ve Esnafların katkılarıyla Belediye Başkanımızın çalışmarıyla ,önce süs bitkileri dikdirerek yeşillendirdi ve ardından ışıklandırma çalışmaları yapılarak , Cami minaresi ve avlusu, kamelyalar hoş bir görünüm kazandı.

Sayın Devlet BAHÇELİ ilçemize ziyarete geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli  1 Haziran'da seçimlerin yenileneceği Kastamonu'nun Çatalzeytin İlçesi'nde yapacağı miting öncesi, ilk olarak güzel İlçemizi ve Belediyemizi ziyaret etti.Meydanda onu bekleyen yoğun bir ilgi vardı. Sayın Bahçeli, ilçemiz meydanında uzun kuyruk oluşturan onlarca kişiyle tek tek tokalaştı. Karşılama sonrası Belediyemize ziyarette bulunan Sayın Devlet Bahçeli'ye elle dokunmuş olan Ağlı yazılı kilimi takdim eden Başkanımız Şahin Çolak belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Brifing sonrası halka hitap eden Bahçeli seçim sonuçlarından dolayı Başkanımız Şahin Çolak 'ı tebrik edip, '' Ben inanıyorum ki böyle güzel gelişen, imarıyla her yönüyle yaşanabilir bir kent olan ve devamlıda göç vererek insan kaybına sebebiyet veren bu güzel ilçemizi daha yaşanabilir, daha huzurlu, daha güvenilebilir gelişen bir kent haline getireceğine inanıyoruz ve Milliyetçi Hareket Partisi olarakta Sayın Şahin Çolak Beyefendiye kefil olduğumuzu belirtiyoruz'' diyerek sözlerine son vererek ilçemizden ayrıldı.. Ziyaretlerinden ötürü Sayın Devlet Bahçeli' ye teşekkür ederiz.

Sayın Devlet BAHÇELİ ilçemize ziyarete geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ 29.05.2014 Perşembe günü ilçemizi ve belediyemizi ziyaret edecek, konuşma yapacaktır.

Halı Saha Turnuvası

Ağlı Kaymakamlığı ve Eneska Mutfat sponsorluğunda düzenlenmiş olan Halı Saha turnuvasına büyük ilgi vardı. 9 Takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvaya Azdavay, Seydiler, Küre ilçelerinden katılan takımlar oldu. Turnuva, Takımların büyük mücadelesine sahne oldu. 1. si değişmeyen turnuvada, kazanan önceki senenin kupanın sahibi Eren Gıda Ağlı oldu. Finalde Küre ile karşılaşan Eren Gıda Ağlı, Küre yi 2-1 skorla yenerek kupanın sahibi oldu. Kupayı Belediye Başkanımız ve Ağlı Kaymakamımız takdim etti.