Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
  Başkanımıza Ziyaret

İlçe Merkezimizin yol ve meydan düzenlemelerinde Belediyemize büyük miktarda kilitli parke taşı yardımı yapan hayırsever vatandaşımız Kastamonu Ümit Ticaretin sahibi Nafi ÇERİ bey Belediyemizi ziyaret etti. Belediye Başkanımız Sayın Şahin ÇOLAK Nafi Beye yaptığı yardımlardan dolayı Belediyemiz ve Ağlı halkı adına teşekkür ederek makamında plaket takdim etti.

Düğün Salonu Projesinin Kaba İnşaatı Tamamlandı

800m2 Lik Düğün Salonu Projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Mevsim şartlarından dolayı inşaatın yapımına şuan için ara verildi

Kilitli Parke Döşeme Çalışmaları

İlçemizin Okul ve hastene yolunun ve Mehmet yapıcı caddesin yollarına yaya kaldırımları ile birlikte kilitli parke taşı ile döşenmesi çalışmalarına başlanıldı.

Toki Evleri Teslim Edildi

İlçemizde 2014 yılında inşaatına başlanan 86 dairelik toki evleri sahiplerine 2016 yılı Eylül ayı itibarıyla teslimleri yapıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Şahin ÇOLAK Toki evlerinin ilçemizde yapılmasında emeği geçenlere Toki' ye yüklenici firmaya teşekkür etti. Evlerini teslim alan ve oturan vatandaşlarımıza da sağlık ve mutluluk içinde güle güle oturmaları temennisinde bulundu.

İlçemizin Giriş ve Çıkışına Düzenleme Çalışması

İlçemizin giriş ve çıkışına düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Belediyemiz Araç Parkı Yenileniyor

Belediyemiz 15 20 yıllık iş makinaları bir bir yenileniyor. Geçen yıl alınan bir kazıcı yükleyici iş makinasının yanına bir yenisi daha eklendi.

Belediye Başkanımız Sayın Şahin ÇOLAK; tamamen belediyemiz kaynaklarıyla alınan yeni iş makinasının belediyemiz, Ağlımız ve halkımız için hayırlı uğurlu olmasını diledi ve kazasız belasız halkımıza hizmet etmeyi, çalışmayı Allah nasip etsin dedi.

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın "Kurban Bayramı" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın

Dostlukların kenetlendiği, sevginin hakim olduğu, milli ve manevi değerlerimizin kurban edilmediği Büyük Türkiye'de her günümüzün bayram tadında geçmesini dilerim.

Şahin ÇOLAK

Ağlı Belediye Başkanı

Görev Şehidi Bahadır YILMAZ parkı kullanıma açıldı

Ağlı Belediyesi tarafından Mehmet Yapıcı Caddesine yapımına başlanılan çocuk oyun parkı yapımı tamamlanarak kullanıma açıldı. İçerisinde kondisyon aletleri ve çocuk oyun gruplarının yer aldığı parkın ismi İstanbul' da  görev başında şehit olan hemşerimiz Nihat YILMAZ' ın oğlu Bahadır YILMAZ parkı adına verildi. Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK parkın halkımıza ve çocuklarımıza hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Belediye Borçlarına Ödeme Kolaylığı

Konuyla ilgili olarak Ağlı Belediyesi Başkanlığından yapılan açıklama şöyle:

"6736 Sayılı İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun 19/08/2016 tarihli ve 29806 sayılı Mükerrer Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Söz konusu Kanuna göre Belediyemize borçlu olan mükelleflerimizden ;Su Borcu, Emlak Vergisi ile Çevre Temizlik Vergisi ve bunlara bağlı vergi cezaları gecikme faizleri, gecikme zamları ve Emlak Vergisi üzerinden hesaplanan Taşınmaz Kültür Varlıklarının Korunmasına Katkı Payı ile buna bağlı gecikme zammından vadesi 30.06.2016 tarihinden (bu tarih dahil) önce olduğu halde kesinleşmiş olup bu kanunun yayınlandığı tarih itibariyle ödenmemiş bulunan alacaklar ile vergi aslına bağlı olmayan vergi cezaları hakkında uygulanacaktır. Söz konusu kanun kapsamındaki alacaklar için faiz, cezai faiz, gecikme faizi, gecikme zammı gibi amme alacakları yerine bu kanunun yayınlandığı tarihe kadar Yurt İçi Üretici Fiyatları Endeksi (Yİ-ÜFE) aylık değişim oranları esas alınarak hesaplanacak tutar tahsil edilecek olup; borçlarını yapılandırmak isteyen mükelleflerin 31 Ekim 2016 tarihi mesai bitimine kadar başvurularını Belediye Hizmet Binası Mali Hizmetler Müdürlüğü Vergilendirme Servisi'ne yapması gerekmektedir. Borçlarını yapılandırma kapsamında taksitle ödemek isteyen mükellefler için ilk taksit 30 Kasım 2016 olmak üzere ikişer aylık dönemler halinde 6, 9, 12 ve 18 eşit taksit uygulanacaktır."

Toki Konut Teslim Programı

Toki Projesi kapsamında 86 konutun teslimleri 01-09 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacaktır. Detaylı bilgi için aşağıda bulunan belgelerden ulaşabilirsiniz.