Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
  Görev Şehidi Bahadır YILMAZ parkı kullanıma açıldı

Ağlı Belediyesi tarafından Mehmet Yapıcı Caddesine yapımına başlanılan çocuk oyun parkı yapımı tamamlanarak kullanıma açıldı. İçerisinde kondisyon aletleri ve çocuk oyun gruplarının yer aldığı parkın ismi İstanbul' da  görev başında şehit olan hemşerimiz Nihat YILMAZ' ın oğlu Bahadır YILMAZ parkı adına verildi. Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK parkın halkımıza ve çocuklarımıza hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Belediye Borçlarına Ödeme Kolaylığı

Konuyla ilgili olarak Ağlı Belediyesi Başkanlığından yapılan açıklama şöyle:

"6736 Sayılı İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun 19/08/2016 tarihli ve 29806 sayılı Mükerrer Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Söz konusu Kanuna göre Belediyemize borçlu olan mükelleflerimizden ;Su Borcu, Emlak Vergisi ile Çevre Temizlik Vergisi ve bunlara bağlı vergi cezaları gecikme faizleri, gecikme zamları ve Emlak Vergisi üzerinden hesaplanan Taşınmaz Kültür Varlıklarının Korunmasına Katkı Payı ile buna bağlı gecikme zammından vadesi 30.06.2016 tarihinden (bu tarih dahil) önce olduğu halde kesinleşmiş olup bu kanunun yayınlandığı tarih itibariyle ödenmemiş bulunan alacaklar ile vergi aslına bağlı olmayan vergi cezaları hakkında uygulanacaktır. Söz konusu kanun kapsamındaki alacaklar için faiz, cezai faiz, gecikme faizi, gecikme zammı gibi amme alacakları yerine bu kanunun yayınlandığı tarihe kadar Yurt İçi Üretici Fiyatları Endeksi (Yİ-ÜFE) aylık değişim oranları esas alınarak hesaplanacak tutar tahsil edilecek olup; borçlarını yapılandırmak isteyen mükelleflerin 31 Ekim 2016 tarihi mesai bitimine kadar başvurularını Belediye Hizmet Binası Mali Hizmetler Müdürlüğü Vergilendirme Servisi'ne yapması gerekmektedir. Borçlarını yapılandırma kapsamında taksitle ödemek isteyen mükellefler için ilk taksit 30 Kasım 2016 olmak üzere ikişer aylık dönemler halinde 6, 9, 12 ve 18 eşit taksit uygulanacaktır."

Toki Konut Teslim Programı

Toki Projesi kapsamında 86 konutun teslimleri 01-09 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacaktır. Detaylı bilgi için aşağıda bulunan belgelerden ulaşabilirsiniz.

Örnek Davranışa Belediye Başkanımız Teşekkür Etti

Hoca Köyünden Zeki SÖZGEN' in oğlu Hakkari' de görevli Astsubay Ersan SÖZGEN' in içinde yüksek miktar para bulunan bir cüzdan bularak Belediyemize getirmiş, Belediyemizden ilan edilerek cüzdanın sahibi Niyazi DEMİR bulunarak genç Astsubayımız kayıp olan parayı sahibine teslim etmiştir. Astsubayımız Ersan SÖZGEN ve babası Zeki SÖZGEN' e Belediye Başkanımız örnek davranışlarından dolayı Teşekkür ederek küçük bir hediye takdim etmiştir.

Ağlı Kale ve Yaz Etkinlikleri İptal Edildi

Ülkemizin geçirmekte olduğu sıkıntılı bir süreçten dolayı, 10-14 Ağustos 2016 tarihleri arasında yapılması planlanan Ağlı Kale ve Yaz Etkinlikleri görülen lüzum üzerine;
Ağlı Kaymakamlığı, Ağlı Belediye Başkanlığı ve Ağlı Dernekler Federasyonumuzun ortaklaşa kararı ile iptal edilmiştir. Halkımızın anlayışla karşılayacağını ümit eder saygılar sunarız.

Düğün Salonunun Temel Atma Töreni Düzenlendi

Belediyemizin 2016 yılı projelerinden olan 800m2 lik düğün salonunun temel atma töreni düzenlendi.

Eski itfaiye binasının yerine yapılması planlanan, alt katında 8 adet iş yeri ve üzerinde 800m2 lik düğün salonu projesinin temel atma töreni, 15.07.2016 tarihinde cuma namazından sonra vatandaşlarımızın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Temel atma töreni sırasında, kurban kesildikten sonra, ilçe müftümüz eşliğinde vatandaşlarımızla beraber dua edildi. Törenden sonra vatandaşlarımıza ikramda bulunuldu. Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK düğün salonunun ilçemize hayırlı olması dilek ve temennilerinde bulundu.

Alınca Mahallemizin Alt Yapı Kanalizasyon Çalışması

Uzun zamandır kanalizasyon sorunu olan mahallemizin, sorunu gidermek için 10-12 evi kapsayacak şekilde belediye ekiplerimiz tarafından çalışmalara başlanıldı

İlçemizde Bayramlaşma

İlçemizde Bayramlaşma töreni bayram namazına müteakip ilçe meydanında halkımızın toplanmasıyla, herkes birbiriyle tek tek selamlaşarak birbirinin ramazan bayramını kutladı.. Devamında müftümüzle beraber dua edildi..

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın "Ramazan Bayramı" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın

Nice Bayramlara sağlık ve mutlulukla kavuşmanız dileklerimle bayramınızı tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Araç Filomuza 1 Adet Toprak Silindir Eklendi

Mahallelerimizin yol bakım ve onarımları için ihtiyaç duyduğumuz toprak silindir belediyemiz araç filosuna eklendi. İlçemize hayırlı olsun