Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
  Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın "Ramazan Bayramı" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın

Nice Bayramlara sağlık ve mutlulukla kavuşmanız dileklerimle bayramınızı tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Araç Filomuza 1 Adet Toprak Silindir Eklendi

Mahallelerimizin yol bakım ve onarımları için ihtiyaç duyduğumuz toprak silindir belediyemiz araç filosuna eklendi. İlçemize hayırlı olsun

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın "Kadir Gecesi" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın

Mübarek Ramazan Ayının son günlerine yaklaşırken bu manevi havayı bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız.Bu vesile ile bu güzel gecemizi en güzel şekilde değerlendirmeyi Yüce Allah'tan diliyorum. Kur'an-ı Kerim'in indirildiği ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesimizin tüm vatandaşlarımıza ve Türk - İslam Alemine hayırlar getirmesi temennisi ile selam ve saygılarımı sunarım.

Çarşı Meydanı ve Sokak Aralarına Bayram Temizliği

Çarşı Meydanı ve Sokak aralarına yapılan yaklaşık 10 bin m2 lik kilitli parke taşı olan yerler yıkanarak bayram öncesi temizlik yapıldı.

Sayın Valimiz Mesut YILDIRIM İlçemizi Ziyaret Etti

İlçe Ziyaretleri ve Değerlendirme Toplantıları kapsamında, İlçemiz Kazım Erdem Çok Programlı Andolu Lisesi Konferans Salonunda İlçemiz Kaymakamı Sayın Adnan ŞEN, Belediye Başkanı Şahin ÇOLAK, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Tahir KARAHASAN, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz BAHÇACIOĞLU, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman YAMAN, İl Müftüsü Osman AYDIN, Halk Sağlığı Müdürü Yüksel KUTLU, İlçemizin İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi parti temsilcileri,  kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarları, STK temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK ve Kaymakamımız  Adnan ŞEN tarafından Sayın valimiz Mesut YILDIRIM'a ilçemizi tanıtan bir brifing sunuldu. İlçenin sorunları hakkında katılımcıların görüş ve önerilerini dinleyen sayın valimiz, sorunların çözümleri ile ilgili olarak, hazır bulunan kurum amirlerinden bilgi alarak, ilgili kurumlara talimatlarda bulundu.

Sayın Valimiz Mesut YILDIRIM, "Amacımız sorunları bire bir çözebilmek. Çok kıymetli il Müdürlerimizin burada olması da bir şans. Bazı sorularınıza hemen yanıt alabilmenizi istiyoruz. Çözümü hemen mümkün olmayan konularla ilgili olarak problemin ne olduğunu, nasıl neticelendiğini, hangi aşamada olduğunu takip etmek üzere toplantıları kayıt altanı alıyoruz.  Zamanımız dar, dolayısıyla hızlı netice almamız gerekecek. Bu noktada faydası olabilecek olan bu toplantıların ikincisinde sizlerle birlikte olmaktan memnun olduğumu belirterek tüm Ağlı'lı vatandaşlarımızı,hemşehrilerimizi, sevgiyle, muhabbetle, saygıyla kucaklıyorum." dedi.

Taşınmaz Satışı

Belediyemiz mülkiyetindeki 2 adet arsanın , 28.06.2016 tarihinde saat 14:30 da Belediye Encümeni huzurunda yapılacak  ihale ile satışı  yapılacaktır.Taşınmazların  Satışına  dair ilan metni ve her arsa için hazırlanmış olan ihale şartnamelerine belediyemiz yazı işlerine müracaat etmeleri gerekmektedir.

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın "Ramazan Ayı" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın

"Sevginin, kardeşliğin, paylaşmanın ve barışın adı olan Ramazan ayında ülkemizde huzurun ve kardeşliğin daha da güçlenmesini diler, içinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan ayının tüm İslam âlemine, ülkemize ve ilçemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan diliyor, tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum."

Çanakkale Şahaadet Adlı Tiyatro Gösterisi

Ankara Ortaoyunları tiyatrosu ekibi 04.06.2016 tarihide Kapalı Spor Salonunda (Panayır) Çanakkale Şahaadet adlı tiyatro gösterisini sundular.

Düğün Salonu Projesi Hayata Geçiyor

Belediyemizin 2016 Yılı Projelerinden olan 800m2 lik düğün salonu projesi hayata geçiyor. Eski itfaiye binası yıkılarak altında 8 adet iş yeri bulunan  ve üzeri 800m2 lik yeni bir düğün salonu yapılması projesi, İhalesi yapıldıktan sonra ihaleyi alan firma tarafından 03.06.2016 tarihinde yıkım işlemine başlanıldı

Mahallelerimize Yolcu Bekleme Durakları

Mahallelerimizin ihtiyaç duyulan yerlerine yolcu bekleme durakları konulmaya başlandı.