Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
  Ağlı Kale ve Yaz Etkinlikleri İptal Edildi

Ülkemizin geçirmekte olduğu sıkıntılı bir süreçten dolayı, 10-14 Ağustos 2016 tarihleri arasında yapılması planlanan Ağlı Kale ve Yaz Etkinlikleri görülen lüzum üzerine;
Ağlı Kaymakamlığı, Ağlı Belediye Başkanlığı ve Ağlı Dernekler Federasyonumuzun ortaklaşa kararı ile iptal edilmiştir. Halkımızın anlayışla karşılayacağını ümit eder saygılar sunarız.

Düğün Salonunun Temel Atma Töreni Düzenlendi

Belediyemizin 2016 yılı projelerinden olan 800m2 lik düğün salonunun temel atma töreni düzenlendi.

Eski itfaiye binasının yerine yapılması planlanan, alt katında 8 adet iş yeri ve üzerinde 800m2 lik düğün salonu projesinin temel atma töreni, 15.07.2016 tarihinde cuma namazından sonra vatandaşlarımızın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Temel atma töreni sırasında, kurban kesildikten sonra, ilçe müftümüz eşliğinde vatandaşlarımızla beraber dua edildi. Törenden sonra vatandaşlarımıza ikramda bulunuldu. Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK düğün salonunun ilçemize hayırlı olması dilek ve temennilerinde bulundu.

Alınca Mahallemizin Alt Yapı Kanalizasyon Çalışması

Uzun zamandır kanalizasyon sorunu olan mahallemizin, sorunu gidermek için 10-12 evi kapsayacak şekilde belediye ekiplerimiz tarafından çalışmalara başlanıldı

İlçemizde Bayramlaşma

İlçemizde Bayramlaşma töreni bayram namazına müteakip ilçe meydanında halkımızın toplanmasıyla, herkes birbiriyle tek tek selamlaşarak birbirinin ramazan bayramını kutladı.. Devamında müftümüzle beraber dua edildi..

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın "Ramazan Bayramı" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın

Nice Bayramlara sağlık ve mutlulukla kavuşmanız dileklerimle bayramınızı tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Araç Filomuza 1 Adet Toprak Silindir Eklendi

Mahallelerimizin yol bakım ve onarımları için ihtiyaç duyduğumuz toprak silindir belediyemiz araç filosuna eklendi. İlçemize hayırlı olsun

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın "Kadir Gecesi" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın

Mübarek Ramazan Ayının son günlerine yaklaşırken bu manevi havayı bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız.Bu vesile ile bu güzel gecemizi en güzel şekilde değerlendirmeyi Yüce Allah'tan diliyorum. Kur'an-ı Kerim'in indirildiği ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesimizin tüm vatandaşlarımıza ve Türk - İslam Alemine hayırlar getirmesi temennisi ile selam ve saygılarımı sunarım.

Çarşı Meydanı ve Sokak Aralarına Bayram Temizliği

Çarşı Meydanı ve Sokak aralarına yapılan yaklaşık 10 bin m2 lik kilitli parke taşı olan yerler yıkanarak bayram öncesi temizlik yapıldı.

Sayın Valimiz Mesut YILDIRIM İlçemizi Ziyaret Etti

İlçe Ziyaretleri ve Değerlendirme Toplantıları kapsamında, İlçemiz Kazım Erdem Çok Programlı Andolu Lisesi Konferans Salonunda İlçemiz Kaymakamı Sayın Adnan ŞEN, Belediye Başkanı Şahin ÇOLAK, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Tahir KARAHASAN, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz BAHÇACIOĞLU, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman YAMAN, İl Müftüsü Osman AYDIN, Halk Sağlığı Müdürü Yüksel KUTLU, İlçemizin İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi parti temsilcileri,  kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarları, STK temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK ve Kaymakamımız  Adnan ŞEN tarafından Sayın valimiz Mesut YILDIRIM'a ilçemizi tanıtan bir brifing sunuldu. İlçenin sorunları hakkında katılımcıların görüş ve önerilerini dinleyen sayın valimiz, sorunların çözümleri ile ilgili olarak, hazır bulunan kurum amirlerinden bilgi alarak, ilgili kurumlara talimatlarda bulundu.

Sayın Valimiz Mesut YILDIRIM, "Amacımız sorunları bire bir çözebilmek. Çok kıymetli il Müdürlerimizin burada olması da bir şans. Bazı sorularınıza hemen yanıt alabilmenizi istiyoruz. Çözümü hemen mümkün olmayan konularla ilgili olarak problemin ne olduğunu, nasıl neticelendiğini, hangi aşamada olduğunu takip etmek üzere toplantıları kayıt altanı alıyoruz.  Zamanımız dar, dolayısıyla hızlı netice almamız gerekecek. Bu noktada faydası olabilecek olan bu toplantıların ikincisinde sizlerle birlikte olmaktan memnun olduğumu belirterek tüm Ağlı'lı vatandaşlarımızı,hemşehrilerimizi, sevgiyle, muhabbetle, saygıyla kucaklıyorum." dedi.

Taşınmaz Satışı

Belediyemiz mülkiyetindeki 2 adet arsanın , 28.06.2016 tarihinde saat 14:30 da Belediye Encümeni huzurunda yapılacak  ihale ile satışı  yapılacaktır.Taşınmazların  Satışına  dair ilan metni ve her arsa için hazırlanmış olan ihale şartnamelerine belediyemiz yazı işlerine müracaat etmeleri gerekmektedir.