Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
  Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın "Ramazan Ayı" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın

"Sevginin, kardeşliğin, paylaşmanın ve barışın adı olan Ramazan ayında ülkemizde huzurun ve kardeşliğin daha da güçlenmesini diler, içinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan ayının tüm İslam âlemine, ülkemize ve ilçemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan diliyor, tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum."

Çanakkale Şahaadet Adlı Tiyatro Gösterisi

Ankara Ortaoyunları tiyatrosu ekibi 04.06.2016 tarihide Kapalı Spor Salonunda (Panayır) Çanakkale Şahaadet adlı tiyatro gösterisini sundular.

Düğün Salonu Projesi Hayata Geçiyor

Belediyemizin 2016 Yılı Projelerinden olan 800m2 lik düğün salonu projesi hayata geçiyor. Eski itfaiye binası yıkılarak altında 8 adet iş yeri bulunan  ve üzeri 800m2 lik yeni bir düğün salonu yapılması projesi, İhalesi yapıldıktan sonra ihaleyi alan firma tarafından 03.06.2016 tarihinde yıkım işlemine başlanıldı

Mahallelerimize Yolcu Bekleme Durakları

Mahallelerimizin ihtiyaç duyulan yerlerine yolcu bekleme durakları konulmaya başlandı.

Kilitli Parke Döşeme Çalışmaları Devam Ediyor

Toki konutlarına giden kale caddesinin kilitli parke döşeme çalışmaları bittikten sonra Cumhuriyet Caddesi ve ara sokaklarına başlanarak tüm hızıyla kilitli parke döşeme çalışmaları devam ediyor.

Ağlı Y.İ.B.O Açık Ceza ve İnfaz Kurumu Olacak

İlçemizde yapımına 1987 yılında başlanılan ve 1991 yılında Yatılı İlköğretim Bölge (Yibo) Okulu olarak Eğitim ve Öğretime açılan Bölge Okulu 2011 yılına kadar Yibo olarak Eğitim ve Öğretime devam etmiş olup , Güçlendirme yapılmak üzere boşaltılan okul Milli Eğitim Bakanlığınca güçlendirmesi yapılmıştır. Bu arada Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü talip olmuş ve yapılan çalışmalar sonucunda Bakanlık onayından karar çıkmış ve ilden Adalet Bakanlığına tahsisi yapıldıktan sonra  Ceza ve İnfaz Kurumu olarak hizmet verecektir.

Ağlı Belediyesinden Emekli Olan Personele Veda Gecesi Düzenlendi

Belediyemizden tahsildar olarak görev yapan ve 28.03.2014 tarihinde emekliye ayrılan Feyzullah TOSMAN, Zabıta Memuru görevini yürüten  ve 20.09.2011 tarihinde emekliye ayrılan Salih ŞAHİN ile 16.04.2016 tarihinde emekliye ayrılan Fen Memuru Ahmet EREN' e 25.05.2016 tarihinde Yanıkkayalar Lokantasında Ağlı Kaymakamı Adnan ŞEN, Ağlı Belediye Başkanı Şahin ÇOLAK, Türk Yerel Hizmet Sen Kastamonu Temsilcisi Hikmet CIVKIN ve diğer görevli arkadaşları ve Ağlı Belediye Personelinin de katıldığı veda gecesinde, katılanlara yapılan ikramlardan sonra Plaket ve hediyeler verilerek Emekliye ayrılan personelimiz onurlandırılmış ve yapılan konuşmalarla emekliye ayrılan personele bundan sonraki yaşamlarında Sağlık ve Mutluluklar Dilenmiştir.

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın "Berat Kandili" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın

"Bizler için bu gece, mağfiret vesilesi olduğu kadar birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da en yoğun bir şekilde yaşandığı değerli bir fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm türk İslam âleminin, milletimizin ve hemşehrilerimizin Berat kandilini kutlar, bu mübarek gecenin hepimiz için hayırlara vesile olmasını Cenabı Allahtan niyaz ederim" dedi.

İlçemizde 19 Mayıs Atatürk' ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Belediye meydanında bulunan Atatürk anıtına Saat:10:00'da İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla başlayan program,  Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK, Kaymakamımız Adnan ŞEN, daire amirleri ve öğrencilerin katılımıyla ilçe merkezinde yapılan gençlik yürüyüşü ile  devam etti. Öğrencilerin katılımıyla Hükümet Konağı önünden ilçe merkezine koşu düzenlenmesinin ardından,  Saat: 10.30'da İlçemiz Kazım Erdem Çok Programlı Anadolu Lisesi Bahçesinde yapılan törenle programa devam edildi. Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Atatürk'ün gençliğe hitabesi, gençliğin Ataya cevabı, Oratorya, Koro, Jimnastik gösterileri yapıldı. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere  Kaymakamımız Sayın Adnan ŞEN, Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK, Garnizon Komutanı Yalçın PEHLİVAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hakan ÖZDOĞAN'ın ödüllerini vermesiyle program sona erdi.

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın "Mirac Kandili" Mesajı
Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın

Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandilimizin, birlik ve beraberlik hislerimizi kuvvetlendirmesini diliyor, başta tüm halkımızın ve Türk-İslam âleminin Miraç Kandilini kutluyorum.

Şahin ÇOLAK

Ağlı Belediye Başkanı