» Akçakese Köyü Derneği nden Ziyaret.

Akçakese Köyü Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Raşit ARSLAN ve yönetim kurul üyeleri Belediye Başkanımızı ziyaret ederek tebrik ettiler hayırlı olması dileğinde buldular. 19 Mayıs Perşembe günü İstanbul’dan ziyaret için ilçemize gelen Akçakese Köyü Dernek Başkanı Raşit ARSLAN, Mustafa ÇELİK, Süleyman ARSLAN, Salim GÖZÜBEK, Saim ÇANKIR, Fehmi GÖZÜBEK, Kazım KARAÇAM yanlarına Köyün Muhtarı Muzaffer Gemici’yide alarak Belediye Başkanımızı ziyaret ettiler.

Akçakese Derneği yöneticileri, başkanımıza bazı hediyelerle birlikte başarı dileklerini sundular. Dernek Başkanı Raşit Aslan Yaptığı konuşmada; “sayın başkanım öncelikle hayırlı olsun bizler sizin seçilmenizden dolayı çok mutluyuz çünkü siz sivil toplum kuruluşundan gelen bizi anlayan bir başkansınız. İlçemize de çok güzel hizmetler yapacağınıza inanıyor ben ve arkadaşlarım her zaman yanınızda olduğumuzu belirtiyor başarılar diliyoruz” dedi.

Belediye Başkanımız Muharrem DİNÇ “Dernek Başkan ve yöneticilerine teşekkür ederek siz İstanbul’da İlçemiz ve köyünüz için hayırlı hizmetler yapıyorsunuz özelikle her yıl düzenlediğiniz büyük katılım gerçekleştirdiğiniz kutlu doğum haftası çok güzel bir hizmet sizleri tebrik ediyorum. Ayrıcada Beni ziyaret için İstanbul’dan geldiniz çok teşekkür ediyorum. Sizin vasıtanızla Akçakese Derneğinin tüm mensuplarına selam ve sevgiler sunuyorum ” dedi.