» Yeni Kaymakamımız Görevine Başladı

Elazığ Kaymakam Adayı iken, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün olurları ile İlçemiz Kaymakam Vekilliğine görevlendirilen Kaymakam Adayı Aziz GÖLBAŞI 17/08/2010 tarihinde İlçemizdeki görevine başladı.

1985 yılında Bitlis Tatvan ilçesinde doğan Aziz GÖLBAŞI, ilk ve Ortaöğretimini Tatvanda tamamladıkdan sonra 2003 yılında girmiş olduğu İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 2007 yılında mezun oldu. Aralık 2009 yılında 98. dönem Elazığ Kaymakam Adayı olarak göreve başlayan GÖLBAŞI, Diyarbakır Silvan İlçesi ve Antalya'da stajlarını tamamladıktan sonra 17/08/2010 tarihinde İlçemizede vekil olarak göreve başladı.