» İlçe Müftümüzü Uğurladık

İlçemizde yaklaşık dört yıldır görev yapan müftümüz Abdullah KARA, gittiği her toplulukda yaptığı sohbetleriyle ilçe halkını bilinçlendirmeye yoğun çaba harcayarak kendi alanında halkımızın büyük takdirini kazanmıştır. Çocuklarının eğitimi için böyle bir tayin kararını verdiğini bellirten müftümüzü uzun bir araç konvoyuyla başta İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve Halkımızın  katılımıyla ilçe sınırlarına kadar uğurlanmıştır. Sayın Abdullah KARA' ya  yeni görev yerinde başarılar diler, hizmetlerinden dolayı halkımız adına teşekkür ederiz.