» İlçemizde Gaziler Günü Kutlandı

Her yıl 19 Eylül gaziler günü olarak kutlanmakta ilçemizde gaziler gününde her yıl olduğu tören düzenlendi. Büste çelenklerin konulmasıyla başlayan törende Kaymakam, Jandarma Komutanı, Belediye Başkanı ilçemizdeki iki gazi, daire amirleri memurları ve ilçe halkı hazır bulundu.

Bir Jandarma Başçavuş tarafından günün önem ve anlamını belirten konuşmalar yapıldı. Biri kız diyeri erkek iki öğrenci tarafından gazilik üzerine şiirler okundu. İlçemizdeki tek gazi Kore Gazisi Fazlı TOPAL ve kurtuluş savaşı gazisinin oğlu, ilçemizin Taka Dayısının elleri öpülerek günleri kutlandı. Bu vesile ile bütün gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Aramızdan ayrılanlara da Allah'tan rahmet diliyoruz.