» İlçemizde İkinci Akaryakıt İstasyonu Açıldı

İlçe merkezine Azdavay yönünden girişe, Azdavay'lı Hizeloğulları tarafından ikinci akaryakıt istasyonu açıldı. Komşu Azdavay İlçesinde uzun yıllardır Akaryakıt istasyonu, kasap, lokanta, otogaleri, telefon bayi gibi işyerlerinin işletmeciliğini yapan Hizeloğulları Ağlı İlçemize de petrol istasyonu açtılar.

''Türkiye'de doğduk Türkiye'de büyüyoruz'' sloganı ile yola çıkan Petro Türk petrol şirketi Kastamonu'daki ilk akaryakıt istasyonunu Ağlı ilçemizde Hizeloğulları vasıtasıyla açmış oldu.

28 Eylül Salı günü gerçekleşen açılışa Belediye Başkanımız, Azdavay Belediye Başkanı, Azdavay ve Seydiler Müftüleri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış Programı Hizeloğullarından aynı zamanda Azdavay Ak Parti İlçe Başkanı olan Adem Hizel'in yaptığı açış konuşması Azdavay Müftüsünün Yaptığı dua ve ardından belediye başkanları ve müftülerin açılış kurdelesini kesmeleriyle tamamlandı.

Hizeloğulları açılışa katılan misafirlere yemek ikram ettiler. İlçemize renk katan akaryakıt istasyonunun Hizel Ailesi ve ilçe halkımız için hayırlı olmasını diliyoruz. İlçemize böylesine önemli bir yatırımı yapan Hizeloğullarına teşekkür ediyor hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.