» İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Hibe Kamyonet ve Otomobil aldık

Belediye başkanımız İstanbul'da yaptığı görüşmeler neticesinde Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan İSKİ  den iki adet aracı alarak belediyemize kazandırdı.

98 Model AS 250 Doç marka çift kabinli kamyonet Bayrampaşa belediyesine ait tamiranede kaporta ve boyası yapıldıktan sonra gurbetçi hemşerimiz Mehmet MEMUR tarafından ilçemize getirildi ve hizmete girdi.

98 Model Opel Vectra marka otomobilde bakım ve onarımı yapıldıktan sonra makam aracı olarak hizmet vermeye başladı. İlçemize ve belediyemize hayırlı olasını diliyoruz.

Belediye başkanımız Muharrem DİNÇ bu iki aracı Belediyemize veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Yusuf TÜLÜN ve bu konuda yardımını gördüğü Beyoğlu Belediyesi Meclis üyesi Çatalzeytinli hemşerimiz Tahsin KILIÇ'a teşekkür etti.