» Arnavutköy Belediyesiyle Kardeş Olduk

Belediye Başkanımızın mensubu olduğu Ak Parti Genel Merkezi Ağlı Belediyesiyle Arnavutköy Belediyesini Kardeş Belediye ilan etti. İstanbul'a giden Belediye Başkanımız Arnavutköy ilçesine giderek Belediye Başkanı A.Haşim BALTACI' yı ziyaret etti. İki başkan samimi bir ortamda yaklaşık bir saat görüştüler. Belediye Başkanımız ev sahibi Belediye Başkanına  ilçemiz hakkında bilgiler verdi. Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim BALTACI başkanımızın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirtip önümüzdeki günlerde ilçemizi ziyaret edeceğini söyledi.