» Vekil Kaymakamımız Aziz GÖLBAŞI İlçemizden Ayrıldı

Önceki kaymakamımız Akif PEKTAŞ' ın Kars Akyaka İlçesine atanması nedeniyle ilçemize vekil kaymakam olarak atanan Aziz GÖLBAŞI vekil kaymakam olarak hizmet süresini tamamlayarak ilçemizden ayrıldı.

Altı ay boyunca ilçemize hizmet veren Kaymakam Aziz GÖLBAŞI için Yanıkkaya Kardeşler Lokantasında bir veda yemeği düzenledi. Yemeğe ilçemizdeki kurumlarımızın yöneticileri çalışanları ve ilçemiz halkı katıldı.

Yemek sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Kaymakam Aziz GÖLBAŞI' na ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve günün anısına bir plaket verdi. Ayrıca İlçemiz Gölcüğez Köyü Muhtarı Şemşettin KAPLAN' da köyüne yaptığı hizmetler nedeniye kaymakam bey e teşekkür mayetinde bir plaket takdim etti.

Son konuşmayı yapan Kaymakam Aziz GÖLBAŞI Ağlı halkının gösterdiği yakın ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek ilçemizi hiç bir zaman unutmayacağını ve kendisini bir Ağlı' lı gibi gördüğünü söyledi. Herkese teşekkür etti.

Bizde Ağlı Belediyesi olarak Kaymakam Aziz GÖLBAŞI' na ilçemize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında sağlık sıhhat ve başarılar diliyoruz.