» Yeni Kaymakamımız Göreve Başladı

İlçemiz Kaymakamı olarak atanan Serdar KARAL, içişleri Bakanlığı' nın Olurları ile İlçemizdeki görevine 19.02.2011 tarihinde başladı.

1982 yılında Polatlı' da doğan Serdar KARAL; ilk, orta ve lise öğrenimini yine Polatlı' da tamamlamıştır. Lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde gören KARAL Mülki idari Amirliği mesleğine 21.03.2008 tarihinde Niğde İli Kaymakam Adayı olarak başladı. Ardından Eskişehir iline bağlı Sivrihisar ilçesinde Refekat, Manisa ; Salihli, Turgutlu ve Merkez' de Teftiş Stajını tamamladıktan sonra Artvin' nin Borçka ve Niğde' nin Bor İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Bir yıl süreli yurt dışı stajını İlgiltere' nin Sheffield şehrinde The University of Sheffield' da dil eğitimi ve yönetim sistemi konuları üzerine tamamladı. Yurt dışı dönüşü katıldığı 95. Dönem Kaymakamlık Kursunu bitirdikten sonra 09.03.2011 tarih ve 27869 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan kararname ile ilçemize atanmıştır. İngilizce bilen KARAL, Nursabah Hanım ile evlidir.

Yeni kaymakamımıza ilçemize hoş geldiniz diyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.