» İstanbul' da Meslek Yüksek Okulu Toplantısı

Gurbetteki hemşerilerimizi konuyla ilgili bilgilendirmek ve Ağlı M.Y. Okulu derneğinin kuruluşuyla ilgili çalışmalar yapmak üzere 16 Şubat 2011  Çarşamba  günü İstanbul' a giden Belediye Başkanımız ilk olarak aynı günün akşamında Ağlı Dernek Başkanı Kemal ETİŞKEN' in lokantasında İlçe ve Köy derneklerininden yaklaşık kırk kişinin katıldığı yemekli toplantıya katıldı. Buradaki hemşerilerimize yüksek okul girişimini anlattı. Dernekçi hemşerilerimiz ilçemize böyle bir okulun açılması için yapılan çalışmalardan dolayı çok mutlu olduklarını geç bile kalındığını belirttiler. Söz alan herkes bizlerde elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız dediler.

Daha sonra iş adamı ve esnaf hemşerilerimizi ziyaret eden Belediye Başkanımız kendilerini kahvaltılı toplantıya davet etti.

20 Şubat Pazar günü Kasımpaşa sahilindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal tesisindeki kahvaltıya davet edilen hemşerilerimizin tamamı katılırken Ağlı' dan giden İl genel meclis üyeleri Muharrem TOPÇU, Öncay ERSOY, Belediye meclis üyesi Fehmi ETİŞKEN, Belediyemiz hesap işleri Müdürü Kemal SIĞMAZ ve ilçemiz esnaflarından Satı YÜRÜK' te katıldılar. Kahvaltı sonrası Belediye Başkanımız tarafından konu hakkında bilgi verildi. M.Y Okulu için dernek kurma çalışmaları başlatıldı.

Bu toplantıda herkese söz verilerek katılanların fikir ve görüşleri alındı. Toplantı sonrasında Ağlı M.Y Okulu Yaptırma ve yaşatma derneğinin kuruluş çalışmalarını yapmak üzere oy birliğiyle Mehmet Mamur görevlendirildi. İlçemiz için hayırlı olsun.

başkanım siteniz çokguzel olmuş ilçemize yakaşir birsite emeyigeşenlere teşekurler
  : kemal etişgen19.03.2011 19:59:40