» Ağlı Derneği Turnuvasına Yoğun İlgi var

Ağlı Kültür ve Dayanışma Derneği nin 8. sini düzenlediği kaynaşma tanışma amaçlı dostluk futbol turnuvasına her zaman olduğu gibi yoğun ilgi var. Kâğıthane belediyesinin oldukça lüks ve bakımlı zemini suni çim olan futbol sahasında gerçekleşen 12 takımın katıldığı karşılaşmaları izlemek için yediden yetmişe kadın erkek gurbetteki Ağlı lılar büyük ilgi gösteriyor.

17 Mayıs Pazar günü Adalar Tunus la Müsellimler Köyleri derneğinin takımıyla, Örencik spor arasında oynanan maçı izledik seyirciler arasında A.T.M li 85 yaşındaki Şakir Sezer Dedenin oluşu dikkatimizi çekti meğer Şakir dede köyünün hiçbir maçını kaçırmazmış, maçlara torunları ve çocuklarıyla gelirmiş. Şakir Dedeye sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Bu güzellikleri sergileyen dostluk ve kardeşliği zirveye taşıyan Ağlı Derneğimize, köy Derneklerimize katkısı olan herkese teşekkür ediyor başarılar diliyoruz.