» Belediye Başkanımız Dernek Başkanlarıyla Toplantı Yaptı

İstanbul'a Yüksek Okulla ilgili gürüşmeler yapmaya giden Belediye Başkanımız Selmanlı Kabacı Köyleri Dernek Başkanı Faik KAHVECİ' nin organize ettiği dernek başkanları toplantısına katıldı. Eyüp Defterdaki Kabacı Selmanlı Köyleri derneğinin merkezinde yapılan toplantıya Ağlı Dernek Başkanı Kemal ETİŞKEN, Turnalı Dernek Başkanı Yusuf USTA, Akçakese Köyü Dernek Başkanı Ömer GÖZÜBEK, Kabacı Selmanlı Köyleri Dernek Başkanı Faik KAHVECİ, Adalar Tunuslar Müsellimler Köyleri Dernek Başkanı ve aynı zamanda İstanbul Yufkacılar Odası Başkanı Ayhan UNAL, Hesap işleri Müdürümüz Kemal SIĞMAZ, Ahmet ULU ve Turan ÖZCAN katıldılar.

Bu toplantıda Belediye Başkanımız Yüksek Okul konusuyla ilgili bilgi verdi. Dernek Başkanlarının konuyla ilgili sorularını cevapladı. Dernek Başkanları da tek tek söz alarak konu üzerinde görüş ve önerilerini sundular. Dernek Başkanlarının tamamı yönetim kurul üyesi arkadaşlarıyla görüşerek konuya gerekli önemi fazlasıyla vereceklerini söylediler.