» Çöp Toplama Aracımız İstanbul' da

Belediyemize ait bir adet çöp toplama aracımız var. 1995 Model olan çöp aracımız 15 yıldır ilçemize hizmet veriyordu. Aracımızın özellikle çöp hazinesi konteynırı çürümüş bir kaç kezde tamir görmüştü. Son zamanlarda tamir edilemez duruma gelmiş içine atılan çöplerin suları olduğu yere akıyor hidrolik mekanizması da normal çalışmıyor, bazı fonksiyonları hiç kullanılamıyordu.

Belediye Başkanımızın İstanbul ziyareti sırasında yaptığı görüşmeler sonrasında Arnavutköy Belediye Başkanı Sayın A.Haşim BALTACI çöp aracımızın tamirini üstlendi. Bunun üzerine Belediye Şöförlerimizden Salim TOPAL tarafından İstanbul' a götürülen çöp Aracımız Albayrak firmasının İşletmeciliğini yaptığı Kağıthane Belediyesine ait temizlik işleri Müdürlüğü tamirhanesine teslim edildi.

Yaklaşık üç hafta boyunca yapılacak tamir ve bakım sırasında çöp aracımızın kasası yani konteynır kısmı yenilenecek kendi kasası indirilerek yeni bir kasa konulacak.