» Belediye Başkanımız Karadenizin Sesi Radyosuna Konuk Oldu

Belediye Başkanımız İstanbul' da Radyo K Karadenizin Sesi Radyosunda Cideli genç hemşerimiz Radyo Programcısı Ufu ACAR' ın uzun yıllardır hazırlayıp sunduğu Ufukun Gönül Köşkü Programına konuk oldu.

3 Mart Perşembe günü sabah saat 10 la 12 arasında canlı yayına katılan Belediye Başkanımız radyo programcısı dostu Ufuk ACAR' ın sorularını cevapladı ve çeşitli sohbetler yapıldı. Belediye Başkanımız Özellikle Ağlı Meslek Yüksek Okulu girişimiyle ilgili bilgiler verdi. Program boyunca hemşerilerimiz tarafından oldukça yoğun bir şekilde dinlenen programa telefonlar ve mesajlar geldi. Radyo dinleyicisi hemşerilerimiz Belediye Başkanımızı radyodan dinlemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.