» İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy' u Andık

İstiklal marşımızın yazarı istiklal şairimiz Mehmet Akif ERSOY' u ölüm yıl dönümünde ilçemizde Yatılı Bölge Okulunda gerçekleşen bir törenle andık.

Törene İlçe Kaymakamımız, Jandarma Komutanımız, Belediye Başkanımız, Emniyet Amirimiz, Öğretmen ve Öğrenciler, Kurumlarımızın amirleri, çalışanları ve ilçe halkıda katıldı.

Program saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasıyla başladı. Öğretmen ve Öğrenciler Mehmet Akif ERSOY' u anlattılar. Akif ERSOY' dan şiirler okudular.

Bizlerde istiklal şairimiz Mehmet Akif ERSOY' u minnetle şükranla rahmetle anıyoruz, mekânı cennet olsun diyoruz.