» Belediye Başkanımız Yusuf Tülün'ü Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Yüksel Okul Derneği kurulması çalışmaları için İstanbul’a gittiğinde eski Sarıyer Belediye Başkanı İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Yusuf Tülünü makamında ziyaret etti. Yıllar önce birlikte aynı partide siyaset yapan iki başkan oldukça samimi bir ortamda sohbet ettiler.

Belediye Başkanımız Muharrem Dinç Tülün’e ilçemiz hakkında bilgi verdi özellikle araç gereç eksiğini belirterek Başkan Tülün den bu konuda yardımcı olmasını istedi. Yusuf Tülün Kastamonu’ya Birkaç kez gittim. Oraları biliyorum zorluklarınızı da anlıyorum. Önce yardımcı olmaya çalıştığım gibi imkanlar dahilinde yinede yardımcı olacağım dedi.

Belediye Başkanımız yaptığı konuşmada geçen yıl İ.B.B. den alınarak Belediyemize kazandırılan makam aracı olarak kullanılan Opel marka binek oto ve çift kabinli 250 doç kamyoneti Sayın Yusuf Tülün Başkanımdan almıştım kendilerinin çok büyük desteğini gördüm. İleriki günlerde de imkanlar dahilinde destek vereceğine inanıyorum. Sayın Tülün’ü ziyaret ederek kendisine katkılarım dan dolayı teşekkür ettim dedi.