» Çöp Taşıma Aracımız Yenilenerek Hizmete Girdi

4 Mart Cuma günü İstanbul’a tamir için götürülüp Arnavutköy Belediyesinin gösterdiği tamirhaneye teslim edilen çöp toplama aracımız yaklaşık üç haftalık bir zaman içinde tamiri ve bakımı yapılmış olarak 26 Mart 2011 Cumartesi günü İlçemize getirilerek hizmete girdi.

Aracımızın çöp toplama ve sıkıştırma kısmı ve kupası yeniden elden geçirilerek kaporta, boya ve mekanik bakımları yapıldı. Aracımızla birlikte biri tekerlekli elle taşımalı üç adet yeni çöp konteynırı ilçemize geldi.

Konuyla ilgili Belediye Başkanımız Muharrem Dinç şunları söyledi: Aracımızın tamir ve bakımını yaptıran Arnavutköy Belediye Başkanı Sayın A. Haşim Baltacı’ya şahsım ve ilçem adına çok teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımın Talimatı sonrasında destek ve yakın iğlilerini gördüğüm Arnavutköy Belediyesi temizlik işleri Müdürü Sayın Ufuk Karaca Albayrak Firması Müdürü Osman Bey, Makine İkmal Müdürü Abdullah şahin, Pınarbaşılı hemşerimiz Hüseyin Süzen ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. sağlık sıhhat ve başarılar diliyorum.