» Merkez Camii İbadete Açıldı

İlçemiz merkezinde yapılan yeni camii miz 22 ay içinde tamamlanarak ibadete açıldı. İlçemizde yetersiz olan eski camimiz yıkılmış, yerine yeni cami yapımı başlamıştı. İlçemiz esnaflarından Yörür ler ticaretin sahibi Hacı Satı YÖRÜR öncülüğünde başlayan cami yapım çalışmaları eski camimizin yıkılış tarihinden 22 ay sonra tamamlanmış oldu. 22 Mayıs Cuma günü mütevazi bir törenle hizmete giren yeni camimizin açılışını İl Müftümüz, İlçe Müftümüz, Belediye Başkanımız, Dernek Başkanı, Hacı Satı YÖRÜR birlikte yaptılar.

Açılışa ilçemiz halkı yoğun ilgi gösterirken, çeşitli ilçe müftüleri ve ilçe dışından katılanlar oldu. Merkez camimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyor Hacı Satı YÖRÜR başta olmak üzere katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz.