» Yeni Rektörümüze Ziyaret

Kastamonu Üniversitesi kuruluşundan bu yana görevde olan Rektör Bahri Gökçe bay’ın Milletvekili aday adayı olabilmek için 10 Martta istifa ederek ayrılmasıyla boşalan rektörlüğe YÖK tarafından Araçlı Hemşerimiz Ankara Gazi Üniversitesinde rektör yardımcılığı yapan Prof. Dr. Mustafa Safran atandı.

Profesör Safranın yeni atanması nedeniyle İlçemiz Kaymakamı Serdar Karal ve Belediye Başkanımız Muharrem Dinç yeni Rektörümüzü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Rektör Prof. Dr. Mustafa Safran Çok yoğun çalışma içinde olduğunu Nisan ayı ortalarında ilçemizi ziyaret edeceğini belirtti.