» Belediye Meclis Üyesi Fehmi Etişgen’in Annesi Vefat Etti

Belediyemiz meclis üyesi İlçemiz esnaflarından Merkez Ganioğlu mahallesinden Fehmi Etişgen’in Annesi Şerife Etişgen 3 Nisan Pazar günü 90 yaşında  vefat etti.

Ağlı Dernek Başkanı Kemal Etişgen’in Amcasının Hanımı olan Şerife hanımın cenazesine Dernek Başkanı İstanbul’dan gelerek katıldı. Merhumenin cenazesi 4 Nisan Pazartesi günü Merkez Ganioğlu Mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanında toprağa verildi.

Belediye çalışanları olarak Merhumeye Allahtan Rahmet Belediyemiz meclis üyesi Fehmi Etişgen’e Etişgen ailesine dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

RESİMLER: M.Sait YULU

Merhumeye Allahtan Rahmet ve mağfiret kederli Etişgen ailesine yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim.
  : Muharrem Dinç Ağlı Belediye Başkanı06.04.2011 13:21:46