» Belediye Başkanımız ve Dernek Başkanı Milli Eğitim İl Müdürünü Ziyaret Ettiler

Belediye Başkanımız Muharrem Dinç ve merkezi İstanbul da bulunan, yeni kurulan Ağlı Okul Yaptırma Yaşatma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Mehmet Memur Birlikte Milli Eğitim İl Müdürü Nihat Tarakçı’yı ziyaret ederek bazı konularda fikir alış verişinde bulundular.

Ziyaret sonrası bilgi aldığımız Belediye Başkanımız ve Ağlı Okul Yaptırma Yaşatma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı şunları söylediler. Milli Eğitim İl Müdürümüzle, İlçemiz adına oldukça verimli bir görüşme yaptık. Önümüzdeki yıllarda Ülkemizde normal lisenin kalmayacağını bütün liselerin Anadolu, fen ve meslek liseleri olacağını belirten Milli eğitim Müdürü Tarakçı dan ilçemizde nasıl bir meslek lisesi açılırsa hem ilçemize hem çocuklarımıza faydası olur bu konuda fikirlerini aldık. Bu görüşler doğrultusunda gerekli alt yapı çalışmalarını başlatacağımızı söyledik. Karşılıklı olarak İleriki günlerde konuyla ilgili görüşmeler yapacağımızı belirterek ayrıldık dediler.