» Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü Törenle Kutlandı

Polis Teşkilatının kuruluşunun 166 yıl dönümü ülkemizin her tarafında olduğu gibi İlçemizde de törenle kutlandı. Her yıl Nisan ayının onunda kutlanan kuruluş yıl dönümü bir hafta boyunca sürüyor bu süre polis haftası olarak biliniyor.

Bu hafta boyunca İlçemiz Emniyet Amiri Uğur Koyuncu, beraberinde bazı polis memurlarıyla birlikte İlçemiz kurumlarını ziyaret ettiler. Bu ziyaretler kapsamında Belediye Başkanımız Muharrem Dinç’i de ziyaret eden Emniyet Amirimiz yapılacak törenler ve etkinlikler konusunda bilgiler verdi.

Tören kar yağışı altında yapıldı. 10 Nisan Pazar günü saat 12 de gerçekleşen törende İlçemiz Kaymakamı, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanımız, Emniyet mensupları, kurumlarımızın müdürleri, çalışanları, İlçe halkı katıldı. Emniyet Amirimizin iki polis memuruyla Atatürk Anıtına çelek koymasıyla başlayan tören saygı duruşu ve hep birlikte söylenen İstiklal marşıyla devam etti. Genç Polis memuru Mustafa Saim Karacanoğlu tarafından sunum yapılan programda İlçemiz Emniyet Amiri Günün önem ve anlamını belirten bir konuşma yaptı. Bu konuşmayla birlikte tören sona erdi.

Tören sonrası hep birlikte Belediye düğün salonuna geçildi burada İlçemiz emniyet teşkilatı tarafından törene katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu İlçemiz Kaymakamı Serdar Karal’ın yaptığı kutlama konuşmasıyla program sona erdi.

Bizler Belediye çalışanları olarak Ülkemizin gurur kaynağı emniyet teşkilatımızın 166. kuruluş yıl dönümünü kutluyor bütün Emniyet mensuplarına sağlık sıhhat ve başarılar diliyoruz.