» Kastamonu Jandarma Alay Komutanına Ziyaret

Belediye Başkanımız Kastamonu jandarma Alay Komutanı Albay Mehmet Akgün’ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Belediye Başkanımız, İlçemiz Jandarma Garnizonunun da komutanı olan Albay Akgün’e geçen dönem ilk defa ilçemize 60 kişilik kısa dönem acemi asker gönderdiği için teşekkür etti.

Belediye Başkanımız; Sayın Albayım geçen dönem İlçemize ülkemizin çeşitli noktalarından gelen 60 tane vatan evladı askerimizi gönderdiniz, iki ay boyunca ilçemizde eğitim gördüler. Dolayısıyla ilçemizde bir hareket oldu bu kadar genç insan ve yemin töreni için gelen yakınları ilçemizi tanıdı. Özelliklede yemin töreni sonrası İlçemize dağılan Asker aileleri çarşımızda bir bayram havası estirdi. Bu durum bizleri ve ilçemiz halkını çok mutlu etti. Şahsım ve ilçem halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz. Bu mutluluğu bu asker celbinde tekrar yaşamak istiyoruz dedi.

Jandarma Alay Komutanı Albay Mehmet Akgün’de Başkana hitaben, bende sizlere teşekkür ediyorum. sizlerde askerlerimize her konuda yardımcı oldunuz sizlerle birlikte güzel bir dönem geçirdik. Bu celp dönemi sadece yirmi askerimiz geldi onları da merkez birliğimize yerleştirdik. Umuyoruz bir sonraki celp döneminde yoğun katılım olur o zaman geçen dönem olduğu gibi yine sizin ilçenize göndeririz. İlçenizdeki birliğimizde yaklaşık seksen acemi askeri barındırma ve eğitim verme imkânımız var dedi. Komutan başkanımızı Bina çıkışına kadar uğurladı.