» Ağlı Kültür ve Dayanışma Derneğinde Görev Değişimi Oldu Yeni Başkan Nevzat Doğan

Ağlı Derneği 9. olağan kongresi 10 Nisan Pazar günü Eyüp’te dernek merkezinde yoğun bir katılımla yapıldı. Son iki dönemdir dernek başkanlığı görevini yürüten süresi içinde ekibiyle ilçemiz adına çok güzel ve hayırlı hizmetler yapan Kemal Etişgen kendi isteğiyle aday olmayınca son dönemlerde Dernek yönetim kurul üyesi aynı zamanda ilçe halkının Ağlı Kale Şenlikleri Ağası Olarak tanıdığı Diş teknisyeni Örencik Mahallemizden Nevzat Doğan tek listeyle seçime girerek Ağlı Dernek Başkanı Oldu.

Kongreye Ağlı Derneği üyeleri yoğun katılım sağlarken çok sayıda misafir katıldı. Divan Başkanlığını Kasderfed eski genel başkanı Hidayet Yünsel yaptı. Eski Bakan İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu’da kongreye katılarak birde konuşma yaptı. Konuşmalar sonrasında yapılan oylamada tek liste olarak katılan Nevzat Doğan Ağlı Derneğinin yeni başkanı oldu. Nevzat Doğan’ın listesinde yer alarak yirmi kişilik yönetime giren isimler şöyle oluştu Nevzat Doğan, Celal Değirmenci, Kemal Yüksel, Adil Kaya, Özkan Arısoy, Salim Dinç, Adil Becerikli, Aydın Ersöz, Enes Topal, Nemci Tuncer, Mustafa çelik, Metin Baş, İrfan Çelik, İrfan Eren, Engin Doğan, Enis Mangaloğlu, Yalçın Arısoy, Onur özel, Ercan Mangaloğlu, Kenan Etişgen

Ağlı belediyesi olarak derneğe bugüne kadar hizmeti geçenlere teşekkür ediyoruz. Yeni başkan Nevzat Doğan ve ekibine başarılar diliyoruz.

Sayın Başkan temennileriniz için yönetim kurulumuz adına teşekkürü bir borç biliyor, saygılarımı sunuyorum.
  : Enis MANGALOĞLU Ağlı Kültür ve Dayanışma Derneği 2. Başkanı17.04.2011 19:38:26

Kuruluşundan bu yana ilçemiz ve hemşerilerimiz adına bir çok hayırlı hizmete öncülük eden Ağlı Derneğimize emeği geçen katkısı olan bütün hemşeri ve dostlara teşkkür ediyorum. Özellikle son iki dönemdir Ağlı Dernek Başkanı olarak oldukça hayırlı çalışmalara ekibiyle birlikte imza atan Kemal Etişgen Başkana teşekkür ediyor sağlık sıhat ve başarılı bir yaşam diliyorum. Yeni bir heyacan ve yeni bir kadroyla iş başına gelen Nevzat Doğan Başkan ve ekibini tebrik ediyor başarılar diliyorum. Bu hizmet Yarışında Nevzat Başkanın ekibiyle birlikte iyi ve hayırlı hizmetler yapacağına inanıyor Rabbim yar ve yardımcıları olsun diyorum.
  : Muharrem DİNÇ Ağlı Belediye Başkanı17.04.2011 16:27:08