» Gurbetteki Hemşerilerimizi Fashane Kastamonu Günlerine Bekliyoruz

İstanbul Eyüp’te Tarihi Feshane Kültür merkezinde birkaç yıldır yapılmakta olan Kastamonu günleri bu yıl 21 Nisan Perşembe günü başlayıp 24 Nisan Pazar günü akşamı sona erecek.

Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar olmak üzere dört gün sürecek Kastamonu günlerine Kastamonu Valiliği, Kastamonu Belediyesi, İlçe belediyeleri, ilçe kaymakamları Kastamonu tarih ve kültürüne hizmet eden kurumlar, Kastamonulu hemşerilerimizin sahibi olduğu firmalar katılacak.

Yöremize ait yemeklerin ve yöresel eşyaların da sergilendiği ve satışının yapıldığı alanlar oluşturulacak. Dört gün boyunca binlerce hemşerimizin ve farklı ziyaretçilerin katılması beklenen etkinliğe, Belediyemiz de katılarak bir stant açacak. Tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. Geçen seneki feshane etkinliği resimlerini sizlerle paylaşıyoruz.