» Belediyemizin Standı Hemşerilerimiz Tarafından Yoğun İlgi Gördü

İstanbul Feshane de Kastamonu günleri kapsamında Belediyemiz standını çok sayıda hemşerimiz ziyaret etti. 21 Nisan 2011 Perşembe günü başlayan etkinlikler Cuma ve cumartesi günler devam ederek Pazar günü akşam saatlerinde sona erdi.

Belediye Başkanımızla birlikte İstanbul’a giden Belediyemiz Personeli Feyzullah Tosman ve Engin Etişgen etkinliğin devam ettiği dört gün boyunca açılıştan kapanış saatine kadar standımıza gelen ziyaretçilerle ilgilendiler.

Seydiler Belediyesi ve Daday Belediyesi stantları arasında Feshane’nin en güzel yerinde yer alan Ağlı Belediyesi standı hemşerilerimiz tarafından ve başkanımızın dostları tarafından yoğun ilgi gördü. Etkinlik boyunca standımız ziyaretçiler tarafından doldu boşaldı.

Standımızı hemşerilerimizin yanı sıra çok sayıda tanınmış simada ziyaret etti. Bunların başında Kastamonu Valimiz Erdoğan Bektaş, İstanbul Büyük şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş,  Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş gelirken İstanbul ilçe belediye başkanları Milletvekilleri, milletvekili adayları İlçe kaymakamları, sanatçılar etkinlik boyunca standımızda misafirimiz oldular kendilerine yöresel ikramlarda bulunduk. Özellikle Ağlılı gurbetçi hemşerilerimiz Feshane de stant açarak ilçemizi temsil eden Başkanımıza ve arkadaşlarımıza teşekkür ederek memnuniyetlerini belirttiler. İlçemizin sevilen ve saygın simalarından Taka Dayımız dört gün boyunca çok zaman standımızda bulunarak dostları ve hemşerileriyle sohbet etti.

Feshane de Kastamonu günleri kapsamında standımızın yerinin belirlenmesinde standımızın duvarlarını süsleyen İlçemiz manzaralı resimlerin hazırlanmasında Belediyemizin isim ve logosunun bulunduğu tabelaların hazırlanmasında katkı sağlayan etkinlik boyunca hep yanımızda olan Ağlı okul Yaptırma Yaşatma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Mehmet Memura çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca dört gün boyunca standımıza gelerek bize destek veren bay bayan bütün hemşerilerimize dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

öncelikle sitenin aktif olması çok güzel. ayrıca böyle etkinliklere katılmak hasbehal yapmak eşi dosttu görmek fevkalade... burda siyaset üstü memleket için yapılan bu birliktelik harika ..emek verenlerden allah razı olsun
  : AKMANOĞLU GIDA..TUNCAY AKMAN07.05.2011 13:35:34