» Belediyemiz Fen Memuru Ahmet Eren’in Eşi Kıymet Eren Vefat Etti

Günümüzün malum çaresiz hastalığıyla yıllardır mücadele eden mesai arkadaşımız Ahmet Eren’in eşi 5 Mayıs Salı günü tedavi için gittiği İstanbul da hayatını kaybetti.

Yaklaşık üç yıldır tedavi gören merhume Kıymet Hanım sıksık tedavi için eşi Ahmet Eren tarafından İstanbul’a tedaviye götürülüyordu. Bir süre önce yine tedavi için İstanbul’a götürülmüştü. Son zamanlarda genel durumu iyice bozulan merhume Kıymet Hanım yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti

İstanbul dan İlçemize getirilen merhumenin cenazesi Adalar Köyünde oldukça kalabalık bir cemaatle kılınan cenaze namazın ardından Adalar Köyü mezarlığında aile kabristanına defnedildi.

Belediye çalışanları olarak Merhumeye Allahtan rahmet mesai arkadaşımı Ahmet Eren, aile bireyleri ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

ahmet eren ve ailesine baş sağlığı diliyoruz..
  : mustafa kaya ve ailesi 17.06.2011 19:18:15

başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.iyi bir dostu ALLAH rahmet eylesin
  : rukiye bayram yılmaz15.05.2011 15:18:36

Belediye Personelimiz Değerli mesai arkadaşımız Ahmet Eren'in Eşi Kıymet Hanımın yakalandığı çaresiz hastalık neticesinde vefat etmesinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhumeye Allahtan rahmet ve mağfiret Eşi Ahmet Eren Kardeşimize, Çocuklarına Eren Ailesine, tüm yakınlarına, sevenlerine Başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
  : Muharrem DİNÇ Ağlı Belediye Başkanı05.05.2011 12:44:56