» Belediyemizde İlk Baharın Gelmesiyle Yol Çalışmaları Başladı

İlçemiz Belediyesine bağlı on mahalle bunlara bağlı elli dört yerleşim birimi yüz on kilometre yol ağı bulunmaktadır. Ayrıca elli dört yerleşim biriminin ana yolu dışında iki üç tanede komşu yerleşim yerlerine bağlayan yolları vardır. Bu yolların tamamına yakını stabilize malzemeyle kaplıdır. Her kış mevsiminde yer yer bozulan bu yollar ilkbaharda yeniden bakımdan geçirilir.

Bazen de iki yerleşim arasındaki yollarda genişletme ve iyileştirme çalışması yapılır. Bu kapsamda uzun zamandır Selmanlı Mahallesi Muhtarının ve iki mahalle halkının istediği olan Sinan Ebece Mahallesi ile Selmanlı Mahallesi Arasında yağmur yağdığında geçit vermeyen yol özel idareden alınan dozer ve belediyemiz araçlarıyla yapılan çalışma sonunda genişletildi ve iyileştirildi. Yolun bataklık oluşan kısımlarına sağlam malzeme dökülerek mahalle halkının hizmetine sunuldu.