» Kastamonu Milletvekili Hasan Altan İlçemizi ve Belediyemizi Ziyaret Etti.

Dört Mayıs pazartesi günü ilçemizi gelen Kastamonu Milletvekili Hasan Altan Belediye Başkanımızı makamında ziyaret etti. Ak parti İlçe Başkanı ve il genel meclis üyesi Muharrem Topçu, Öncay Ersoy, Belediye Meclis üyesi Fehmi Etişgen, Yeşil Pınar Köyü Muhtarı Aydın Özsoy da ziyaret sırasında Belediye gelerek milletvekili Altan’la sohbet ettiler.

Sohbette Milletvekili Hasan Altan yeni dönemde milletvekili adayı olmadığım için ilçelerimizi geziyorum siz dostlarımı ziyaret ediyorum dedi. Bunun üzerine sizin Milletvekili olmayışınıza üzüldük diyen arkadaşlarımıza hiç üzülmeyin Kısmet böyleymiş hayırlısı olsun ülkeye hizmet etmenin tek yolu milletvekili olmak değil her halimizle hizmete devam ederiz. Hiç bir şey değişmez daha da bir şevkle hizmete devam ederiz dedi. Altan Başbakan dan Övgüyle bahsederek böyle bir liderle çalışmak büyük bir mutluluktur ülkemize önemli hizmetler yapıldı yapılmaya devam edecek bizde aynı şekilde kırgınlık küskünlük göstermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.

Milletvekili Hasan Altan Belediye Başkanımızın bir proje ile ilgi destek istemesi üzerine konuyla ilgileneceğini belirterek not aldı.