»  İLÇEMİZ ALINCA KAGİRPINAR MAHALLESİNDE YANGIN

İlçemiz Alınca mahallesine bağlı Kagirpınar da çıkan yangında bir evin ahşap kısımları tamamen yandı. 7 Mayıs cumartesi günü saat 14:00 civarında kagirpınarda Salih ÜN’e ait ev çatı kısmından yanmaya başladı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında evin ikinci katında ahşap tavan ve çatı tamamen yandı. Belediyemiz itfaiyesinin çok kısa zamanda yangına müdahale etmesi yanan eve bitişik durumda olan ahır, odunluk, komşu evleri ve hemen bitişiğindeki caminin yanmasını önledi. İtfaiyemiz yangına müdahale ederken sırasıyla Küre belediyesi, Küre orman işletmesi ve Seydiler belediyesi itfaiyeleri olay yerine gelerek yangına müdahale ettiler. Olay yerinde görüştüğümüz evinin yanışını büyük bir üzüntüyle izleyen Salih ÜN kendisinin dışarıda olduğunu eşinin evde bulunduğunu yangının çatıdan başladığını söyleyerek hemen komşulara haber verdiğini belirtti. İtfaiyenin zamanında müdahalesi ve mahalle halkının desteğiyle büyük bir facianın eşiğinden dönülen olayda tek tesellimiz can kaybının olmayışıdır.

Hepimize çoK büyük geçmiş oLsun
  : AsLı Kara01.06.2011 20:11:58

Bu yangında eşya olarak sadece bir çamaşır makinası kurtarılmıştır onun dışında bütün eşyalar yanmıştır. Bu yaşlı çift üzerindeki günlük giysileriyle ortada kalmışlardır. Şimdi bizlere düşen el birliğiyle bu yarayı sarmaktır. Önce köylüleri komşuları olmak üzere Allah rızası için bir yardım kampanyası başlatalım bu çaresiz insanlara yardımcı olalım.
  : Hemşerilerimize Dostlarımıza Duyuru11.05.2011 09:03:18

Köyümüzde çıkan yangın hepimiz üzmüştür. Çok şükür kimseye birşey olmadan atlattık. Hepimize gecmiş olsun.......
  : İbrahm Çimen09.05.2011 20:45:28

köyümüzde çıkan yangında bizi tek sevindiren sevdigimiz köyümüz sakinlerinin can kaybı olmamasıdır. HEPİMİZE BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN Saygılarımla : KAMİL SARIŞEN