» ESKİ KAYMAKAMIMIZ AKİF PEKTAŞ AZDAVAY HÂKİMİYLE EVLENDİ

İlçemiz eski Kaymakamı Akif pektaş’ın Ankara daki düğününe ilçemizden çok sayıda katılım oldu.

İlçemizde yaklaşık iki buçuk yıl kaymakamlık yapan 2010 yılı sonlarında İlçemizden Kars Akyaka İlçesine atanan Kaymakam Akif Pektaş Anakara da gerçekleşen düğün töreniyle Azdavay Hâkimi Tuğçe Aktaş Hanımla yaşamını birleştirdi.

8 Mayıs Pazar günü akşamı Ankara da gerçekleşen düğüne Belediye Başkanımız Muharrem Dinç, Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ve her iki ilçeden çok sayıda katılım oldu. İlçemiz kurumlarının müdürleri, memurları halktan katılanlar olurken Azdavay ilçemizden Gelin Hanımın çalışma arkadaşları hâkim ve savcılar, adliye personeli katıldı.

Kaymakam ve hakim hanımın Aile dostlarının yanı sıra özellikle Kaymakam Akif Beyin şimdiki görev yeri Kars Akyaka dan çok sayıda katılım oldu.

Ağlı Belediyesi olarak Eski kaymakamımız Akif Pektaş ve Eşi Azdavay Hâkimi Tuğçe Aktaş Hanımefendiye mutluluk ve saadetler diliyoruz.