» KASTAMONU VALİMİZ ERDOĞAN BEKTAŞ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Valimiz ilçemizi ziyaret ederek Kaymakamımız dan ve Belediye Başkanımız dan ilçemizin sorunları hakkında bilgi aldı.

11 Mayıs Çarşamba günü İlçemizi ziyaret eden Valimiz Hükümet binası önünde Kaymakamımız Serdar Karal, Jandarma Komutanımız Hakan Çakır, Belediye Başkanımız Muharrem Dinç, daire amirleri ve hükümet binası personeli tarafından karşılandı.  Kaymakamlığa çıkan Vali Bektaş beraberinde getirdiği İl Tarım Müdürü İhsan Emiralioğlu ile birlikte Kaymakam Serdar Karal dan İlçemiz Hakkında brifing aldı. Valimiz dikkatle dinlediği Kaymakam Beye bazı sorular sorarak cevaplar aldı.

Hükümet Binasındaki program sonrası Belediyemizi ziyaret eden Valimizi binanın önünde Belediye Başkanımız ve Belediye personelimiz karşıladı. Birlikte Başkanlık makamına çıkıldı. Burada Valimiz Erdoğan Bektaş’a Belediye Başkanımız Muharrem Dinç Belediyemiz ve ilçemiz hakkında bilgi verdi. Valimizin destek vermesini istediği konuları kendilerine sundu. Valimizde Belediyemiz ve İlçemizle ilgili bazı sorular sordu Başkanımız ve yetkili arkadaşlarımız tarafından cevaplar verildi. Yapılan ikramın ardından Belediyemizden ayrılan Valimiz eski hükümet binasıyla ilgili bilgi aldı. İlçemizdeki Hastane binasını gezdi boş durumda bulunan binanın değerlendirilmesi için hep birlikte fikir üretilmesini istedi.

Yağmurlu bir havada gerçekleşen ziyarette Valimiz ilçemizde oluşturulmak istenen bir projeyle ilgili bazı yerleri gezdi bazı öneriler ve tavsiyelerde bulunarak daha sonra tekrar geleceğini belirterek ilçemizden ayrıldı.