» Belediye Başkanımıza En Tatlı Hediye

Belediye Başkanımız Muharrem DİNÇ e göreve geldiği günden bu yana ilçe halkımız ve başkanımızın dostları tarafından ziyaretler yapılıyor. Gelen ziyaretçiler hayırlı olsun dileğinde bulunuyorlar, başkana başta çiçek olmak üzere çeşitli hediyeler getiriyorlar. Geçtiğimiz günlerde babası Mehmet ULUDAĞ la birlikte Başkanımızı ziyarete gelen Merkez Mahallesi Kuyucu Sokağından, Kastamonu da pastanede çalışan pasta ustası genç hemşerimiz Yücel ULUDAĞ üzerinde Başkanımıza başarı dileğini belirttiği kendisinin ürettiği büyük bir pasta takdim etti.

Genç Pastacı hemşerimiz Yücel ULUDAĞ la hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanımız, ULUDAĞ a en tatlı hediyeyi getirdin diyerek teşekkür etti. Başkan dev pastayı keserek gün boyu ziyaret için veya herhangi bir iş için yanına gelenlere ve personele ikram etti.