» 19 MAYIS GENÇLİK ve SPOR BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı ilçemizde de büyük bir coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Etkinlikleri Saat 09 da Belediyemiz önünde tören alanında Atatürk Anıtına çelenklerin konulmasıyla başlayan program Panayır yerindeki ilçe stadında devam etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği programa Kaymakam Serdar Karal, Garnizon Komutanı Hakan Çakır, Belediye Başkanımız Muharrem Dinç, Emniyet Amiri Uğur Koyuncu, YİBO, Nedime Kaya İlköğretim okulları Kazım Erdem Lisesi Öğretmen ve öğrencileri Kurum ve kuruluşlarımızın yöneticileri çalışanları ve ilçe halkı katıldı.

Şehir stadındaki gençlerin gösterileri izleyenlerin coşkulu alkışlarıyla devam etti özelikle Kazım Erdem Lisesi kız ve erkek örgencilerinin sportif faaliyetleri ilgiyle izlendi. Nedime Kaya İlköğretim Okulu kız folklor ekibinin oyunları törene katılanlar tarafından beğeniyle izlendi. Yatılı Bölge İlköğretim Okulu örgencilerinden oluşan Bando ekibi de çok beğenildi.

Etkinlikler Kazım Erdem Lisesi kız ve erkek Örgencileri arasında yapılan maraton koşusuyla ve Bayrak yarışıyla devam etti. Dereceye giren Örgencilere ilçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, Emniyet Amiri, Milli Eğitim Müdürü ve Doktorumuz tarafından ödüller verildi. Program bütün okul örgencilerinin bando eşliğinde yaptıkları tören yürüyüşüyle protokolü ve halkı selamlamasıyla sona erdi.