» BELEDİYE BAŞKANIMIZ BAYRAMPAŞA BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

İstanbul’a giden Belediye Başkanımız yeni göreve gelen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner’i makamında ziyaret etti.

Bilindiği gibi 2009 seçimlerinde dördüncü defa Bayrampaşa Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Bürge Milletvekili adaylığı için istifa edince Belediye meclisinde yapılan seçimde Bayrampaşa’nın yeni Belediye Başkanı Atilla Aydıner oldu. Şimdi İstanbul 2. bölgeden 12 sırada milletvekili adayı olan eski Belediye Başkan Hüseyin Bürge, Belediyemize önemli katkılarda bulunmuştu. Kato kepçemize komple bakım yaptırmış, İstanbul Büyükşehir belediyesinden aldığımız kamyoneti yenilemiş ayrıca çocuk oyun gurubu hediye etmişti. Hüseyin Başkana Teşekkür ediyor Meclis yolunda başarılar diliyoruz.

Belediye Başkanımız Muharrem Dinç ile uzun yıllar aynı partide siyaset yapan Bayrampaşa’nın yeni Belediye Başkan Atilla Aydıner arasındaki ziyaret ve görüşme oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Bu ziyarete Belediye Başkanımızın Bayrampaşa da din görevlisi olarak görev yapan büyük oğlu Ömer Dinç’te katıldı. Belediye Başkanımız, Bayrampaşa Belediye Başkan Aydıner’in bu göreve gelmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek kendisine başarılar diledi. İlçemiz ve belediyemiz hakkında bilgi verdi.

İki başkan arasında yapılan görüşmede ev sahibi Bayrampaşa Belediye Başkanı, Başkanımızın talebi üzerine iki kamyonumuz ve bir kamyonetimiz için 26 adet lastik temin edeceğini söyledi. Kendisine lastik ebatları listesini veren Belediye Başkanımız Başkan Aydıner’ teşekkür ederek ve kendisini İlçemize davet ederek oradan ayrıldı.