» GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Kastamonu Gençlik Spor İl Müdürü İlçemizi ziyaret ederek futbol sahamızı inceledi. Yapılması düşünülen kapalı spor salonu için yer baktı.

Gençlik Spor İl Müdürü Yılmaz Emen müdürlük bünyesinde çalışan teknisyen Ahmet Tuncay la birlikte 19 Mayıs Perşembe günü İlçemize gelerek Belediye Başkanımız, Ak Parti İlçe Başkanı, İl genel meclis üyeleriyle birlikte ilçemizde bir takım incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanımız geçen hafta Ankara’ya gitmiş beraberinde Belediyemiz hesap işleri müdürü Kemal Sığmaz la Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgün’ü makamında ziyaret etmiş, nizami olmayan stadımızın yenilenmesini ve bir kapalı spor salonu yapılmasını istemiş bunlarla ilgili proje sunmuştu. Genel Müdür projeyi kabul etmiş hemen çalışmalara başlanmasını söylemişti.

Ankara dönüşü Gençlik Spor İl Müdürünü ziyaret eden Belediye Başkanımız konuyu kendilerine aktarmış ve il Müdürünü ilçemize davet etmişti. Konuyla yakinen ilgilenen Müdür 19 Mayısta ilçemize gelip konuyu yerinde inceledi. Belediye birimlerinden bilgi aldı. Gerekli ön çalışmaların karşılıklı olarak yapılması kararı alındı.