» Belediye Başkanları Cide de Buluştu.

Ak Partili bir belde on üç İlçe belediye başkanı ikinci toplantılarını Cide Belediye Başkanı Nejdet DEMİR ev sahipliğinde Cide de gerçekleştirdiler. İlk toplantı Nisan ay ı içinde Bozkurt Belediye Başkanı Engin CANBAZ başkanlığında Bozkurt ta yapılmıştı.

Her ay değişik bir ilçede yapılması düşünülen toplantıların üçüncüsü haziran ay ı ortalarında Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri CİVELEK ev sahipliğinde Azdavay İlçemizde yapılacak. Belediye Başkanlarının buluştuğu toplantıya Kastamonu Milletvekili Musa SIVACIOĞLU da katıldı.

Özellikle belediyelerin ortak sorunlarının konuşulduğu toplantıda başkanlar bundan böyle birlikte hareket etme, birbirlerine yardımcı olma kararı aldılar. Cide, Azdavay, Pınarbaşı, Şenpazar, Ağlı, Seydiler belediye başkanları kendi yol malzemelerini üretmek için taşınabilir bir taş ocağı kurmak için çalışma başlattılar. Önümüzdeki günlerde Başkanımızın da dahil olduğu altı ilçe belediye başkanı bir araya gelerek konuyla ilgili çalışmalara hız vereceklerini belirttiler.

Milletvekili SIVACIOĞLU ’da bu toplantıya katılmaktan mutlu olduğunu söyleyerek başkanların sorunlarını gidermek için yardımcı olacağını belirtti. Başkanlara ev sahipliği yapan Cide Belediye Başkanı Nejdet DEMİR misafirlerine verdiği öğle yemeğinde deniz kenarındaki bir restoran da balık ikram etti.